Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ankara'da yaşayan Bolulular ile bir araya geldi. ‘Bolulular Buluşması' adıyla Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yılmaz, Bolu ve Bolu'da gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi.
Bolu Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve halen devam eden çalışmalarının tamamı hakkında katılımcıları bilgilendiren Başkan Yılmaz, özellikle Kültür Park, Pazaryeri, Arasta Çarşısı ve Hisar Tepesi projelerinden bahsederek, Bu projeler birleştiği zaman şehir bizim açımızdan son derece düzenli bir hale gelecek” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Platformu tarafından organize edilen ve ‘Bolulular Buluşuyor' adıyla düzenlenen programa katıldı. Yılmaz, Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde gerçekleştirilen programda Ankara'da yaşayan Bolululara, Bolu Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili detaylı bir sunum yaptı. Sunumdan önce bir konuşma yapan Bolu Platformu Başkan Yardımcısı İsmail Altıntaş, konuşmasında, Bu toplantı Ankara'daki Bolulu vatandaşlarımızı bir araya getirmek için düzenlediğimiz bir toplantı. Bu toplantımızın ana konusu Bolu Belediyesi ve Bolu'da yapılan çalışmalar. Sayın Belediye Başkanımız bize Bolu'yu ve Bolu'daki gelişmeleri, çalışmaları anlatacak. İnşallah bundan sonraki programlarımızda da ilçelerimizi tanımaya devam edeceğiz. Bu toplantılarımız inşallah zaman geçtikçe daha da büyüyerek ve yoğun katılımla gerçekleşecek” dedi.
İsmail Altıntaş'ın ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sunuma başlamadan önce bir konuşma yaptı. Konuşmasında Bolu'yu adım adım geleceğe taşımak için çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, Böylesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bu gecede öncelikle katılımlarınız dolayısıyla hepinize çok teşekkür ediyorum. Hem siyasi hem de bürokratik ağırlığımızı Ankara'da ve siyasette hissettirebilmemizin yolu buradaki birlikteliklerden ve beraberliklerden geçiyor. Bu birliktelikler hiçbir zaman siyasi kalıp içerisinde olmamalı. Çünkü Bolu'yu tek bir siyasi kalıp içerisine sokamayız. Bu konuya özellikle hepimiz dikkat etmek durumundayız diye düşünüyorum. Bu akşam burada, Bolu'da yapmak istediklerimiz, yaptıklarımız ve Bolu'nun geleceği ile ilgili sizleri bilgilendireceğim. Eğer iyi dinler ve Bolu'nun geleceği ile ilgili bir katkınız da olursa bu konuda minnettar kalırım. Bolu için artık bir sloganımız var ve bu sloganda ‘Tabiatın Kalbi'. Çünkü Allah doğal güzellikleri dünyaya paylaştırırken bize biraz farklı davranmış. Bolu coğrafya olarak yaşanılabilir kentler içerisinde en iyisidir. Bu coğrafi güzelliklerin yanında Türkiye'de değil dünyada bile dört mevsimin de doyasıya yaşandığı böylesine güzel başka bir şehir bulamazsınız. Bu kadar özel bir şehirde biz hizmetkârlık yapıyoruz ve bu da çok kolay bir iş değil. Çünkü göreve ilk geldiğimizde baktık ki şehirle o muhteşem doğa arasında müthiş bir uyumsuzluk var. Allah'ın sonsuz güzellikler bahşettiği Bolumuzu, muhteşem doğası ile uyumlu hale getirme görevini de Belediye Başkanı olarak bir talimat olarak algılamak durumundayız. Şu anda geldiğimiz nokta itibari ile kötü durumda değiliz ve adım adım şehrimizi geleceğe taşımak için çalışıyoruz” dedi.
Konuşmasının ardından katılımcılara Bolu'daki çalışmalar ile ilgili bir sunum yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, alt yapı çalışmaları, çevre projeleri, yeşil alanlar, Bolu'nun yeni imar şablonu, şehri rahatlatmak adına şehir dışına çıkartılacak iş kolları, kent bilgi sistemi, restorasyon çalışmaları, sosyal ve kültürel çalışmalar ve sportif çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.
“Otopark problemini biz Bolu'da çözüyoruz”
K