Bolu Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu merkezdeki alt yapı çalışmalarını bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaşanan her türlü altyapı probleminin önümüzdeki sene itibari ile tamamlanacağını söyledi.

Bu müjdeyi seçimden önce verdiğini hatırlatan Yılmaz, Aynı ifadeyi şimdi de kullanıyorum. İşimiz kolay değil. Çünkü ülkemiz yeni bir sürece girdi. Bu süreçte artık yavaş yavaş yarın endişesi başladı. Bir sene önce biz bir sene sonra şunu yaparız. İki sene sonra şunu yaparız. Beş sene sonra şunu yaparız diyerek geleceğimizi planlarken şu an yarın konusu biraz düşündürücü hale geldi. Seçim dönemi geçirdik. Tek başına iktidar dönemi bitti” ifadesini kullandı.

Kendisinin koalisyona karşı olduğunu da ima eden Yılmaz, Koalisyon dönemini yaşayan bizim yaştakiler, koalisyonlar döneminde çok sıkıntılar yaşadığımızı bildiğimiz için ve koalisyonun kurulmasının da çok zor olduğunu bildiğimiz için ve hep ülkenin kaybettiğini bildiğimiz için ben hatırlarsanız seçimden önce şunu söylemiştim. Seçimden sonra 4 yıl seçim olmayacak demiştim. Türkiye'nin önünde öyle müthiş fırsat vardı ki eğer tek başına iktidar çıksaydı illa A partisinden bahsetmiyorum. Önümüzde 4 yıl seçim yoktu. O dönem atılım sürecine girecektik Türkiye olarak. Ama bunun kararını vatandaş veriyor. Vatandaş tek başına iktidar lüks geldi ben koalisyon istiyorum dedi. Vatandaşın istediği baş tacı. Çünkü hepimiz vatandaşın hizmetkarıyız” dedi.

Yılmaz, geçmiş tecrübelerden koalisyonun ne kadar zor olduğunu, koalisyon kurulsa bile yaşamasının ne kadar zor olduğunu, hiçbir koalisyon döneminde de Türkiye'nin ileriye doğru gidemediğini gördüklerini belirterek, İnşallah bu koalisyon kurulur. İnşallah örnek koalisyon olurda Türkiye'yi ileriye doğru taşır. Ama bizim yaştakiler çok umutlu değiller. Bu sıkıntılı dönemi nasıl Bolu'nun lehine dönüştürürüz diye müthiş bir gayret içindeyiz. Belediye'deki bütün başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, mühendislerimiz müthiş çalışma ve gayret içerisinde. O gayretlerin de neticelerini almaya başlayacağız. İnşallah ülkemiz sıkıntı görmez” diye konuştu. (Haber Merkezi)