Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Yılmaz, sohbet havasında geçen kahvaltılı programda basın mensupları ile gündeme dair konuları konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'da görev yapan basın mensupları ve köşe yazarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı da gazetecilerle gündeme dair sohbet eden Başkan Yılmaz, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

Bir gazetecinin Başkan Yılmaz'a yaklaşan seçimlerde neden milletvekili adayı olmadığını sorması üzerine Yılmaz; Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim gün aklımda Bolu ile ilgili bir resim vardı. Bu güne kadar Allah'a şükür bu resmin %70'ini tamamladım. Çok az bir kısmı kaldı ve ben bunu da tamamlamadan bu görevi bırakmak istemiyorum. Bazıları yaptığımız işlerin sadece makyaj kısmına bakıyor ama benim için önemli olan sistemdir. Mesela bir yol açmışızdır, yol genişletmişizdir ama çukurludur, asfalt değildir. Bunun acelesi yok çünkü o yolu herkes asfaltlar önemli olan o yolu açabilmek. Yani kısacası bir sistem oturmak için uğraşıyoruz biz. O sistem oturduktan sonra makyajını, güzelleştirmesini herkes yapar. Bu sebeple Belediye Başkanı olarak biraz daha işimiz kaldı ve bu işi bitirmek için görevimin başında var gücümle Bolu için çalışmaya devam edeceğim” dedi. Haber Merkezi