Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta yedi 7 aileyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yılmaz ayrıca AİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde tedavi gören hastaları da unutmadı.

6 yıldır her Perşembe günü hasta ziyaretleri gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta yedi 7 aileyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gittiği her evde hastalarla yakından ilgilenen ve ailelerinden bilgiler alan Başkan Yılmaz'a bu hafta ki ziyaretlerinde, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Aile ve Sosyal Politikalar Bolu İl Müdürü Bestami Erkoç, İzzet Baysal Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ da eşlik etti.

Başkan Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler ziyaretlerinin devamında AİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde tedavi gören hastaları da unutmayarak onlara da acil şifalar diledi. Başkan Yılmaz ayrıca geçtiğimiz ay yeni bir bebeği dünyaya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bolu İl Müdürü Bestami Erkoç'un evini de ziyaret ederek sağlıklı, uzun ömürler diledi. Haber Merkezi