Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Dörtdivan'da çıkan seçim sonuçlarının ardından Dörtdivan halkına teşekkür etti.

Başkan Uzunoğlu yaptığı konuşmada, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinin açıklanmasının ardından ülke genelinde seçim sonucun coşkusunu yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından mutluyuz, gururluyuz ve umutluyuz” dedi.

DÖRTDİVAN GEREDE'DEN SONRA EN ÇOK OY ARTIRAN İLÇE OLDU

Uzunoğlu konuşmasının devamında, İlçemiz 7 Haziran seçimlerinde Gerede'den sonra %77.50 oy oranı ile ikinci ve Türkiye'de ise 13'üncü ilçe olmuştur. İlçemize yapılan yatırımların vatandaşlarımız tarafından fark edilmesi ve buna cevap olarak Bolu ilçelerinde en çok oyunu artıran % 86 oy oranı ile bir puan farkla Gerede'den sonra ikinci ilçe yapması beni yine çok mutlu etti. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Beni mahcup etmeyip sandıkta gerekli cevabı veren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra üzerimize düşen görev Dörtdivan'a daha fazla çalışmak, Dörtdivan için elimizden gelen her şeyi eksiksiz yerine getirmek” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi