Bolu Atatürk Orman Parkında Belediyeye ait Dörtdivan köy ürünlerinin satıldığı işyeri yeniden faaliyete başladı. Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu faaliyete başlayan Dörtdivan köy ürünleri pazarını ziyaret etti.

2013 Yılında Bolu Belediyesi tarafından Atatürk Orman Parkı'nda Köy ürünleri Pazarı kurularak İlçe belediyelere tahsisi yapılmıştı. Dörtdivan Belediyesi'ne ait Atatürk Orman Parkında bulunan Köy ürünleri pazarı el değiştirerek FikriyeAltundağ tarafından yeniden faaliyete başladı.

Dörtdivan merkezi ve çevre köylerdeki vatandaşların kendi yaptıkları ve ürettikleri organik ve doğal ürünleri satabilmeleri, ürünlerini gelire dönüştürebilmelerinde katkıda bulunmak amacıyla Dörtdivan Belediyesi tarafından teşvik edilen‘Köy ürünleri pazarı' Bolu Atatürk Orman Parkında yeniden faaliyete geçerek vatandaşların isteklerine cevap veriyor.

Başkan Hasan Uzunoğlu Dörtdivan Köy ürünleri pazarını Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Fahri Tetik ve Bolu Merkez Orman İşletme Müdürü Kemal Yıldız ile birlikte ziyaret etti. Köy Ürünleri Pazarında el emeği ürünlerin yanı sıra, tereyağı, tarhana, keş, Torba yoğurdu, günlük taze süt, Köy ekmeği, Kuşburnu ve marmelatı, yağlı keş gibi birçok ürünler bulunuyor. Haber Merkezi