Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Adanaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada Çok kolay gol yiyoruz. Bu hastalığımızdan kurtulmamız lazım. Her şey bir tarafa taraftarımızın o coşkusu görülmeye değerdi. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum” dedi.
Boluspor mutlak kazanması gereken Adanaspor maçından 1 puan çıkartarak zirve yarışında yara alırken, Başkan Abdullah Abat kolay yenen gollerden şikayet etti.
Özellikle kanatlardan gelen topların takım için sıkıntı olduğunu ifade eden Abdullah Abat, Bu Türk futbolunun hastalığı. Kanatlardan gelen toplardan hemen gol yiyoruz. Buna çare bulmamız gerekiyor. Adanaspor maçında çok mücadele ettik. Mücadeleden memnunum ama sonuca gidemedik” diye konuştu.
Başkan Abat, hafta içinde gerçek Boluspor taraftarını tribüne beklediğini ifade ederek çağrıda bulunmuştu. Maç sonunda taraftar özel teşekkür eden Abdullah Abat, İşte benim her zaman beklediğim taraftar bu maçta kendini gösterdi. Hepsine teker teker teşekkürü borç bilirim. Hep birlikte başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Başkan ayrıca, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından, Takımımızı yalnız bırakmayan Boluspor'un gerçek taraftarlarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.