Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü. CHP'li Erhan Beykoz'un sorusuna cevap veren Başkan Yılmaz, topu Tanju Özcan'a attı ve yine Zavallı Milletvekili” ifadesini kullandı.
Açılış ve yoklamayla başlayan meclisin ikinci gündem maddesi Plan Bütçe Komisyonu'ndan gelen raporun görüşülüp karara bağlanması ile ilgiliydi. Dört ayrı başlık altında görüşülen rapor meclis üyelerinin oylarıyla karara bağlandı.
Gündemin üçüncü maddesi ise İmar Komisyonu'ndan gelen raporun görüşülmesi ile ilgiliydi.
18 ayrı maddenin görüşüldüğü raporda dördüncü madde geri çekildi. Diğer maddeler ise oy çokluğu ile kabul edildi.
Proje olmadan ruhsat verilmez”
Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde ise söz alarak Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a çeşitli sorular yönelten Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz'un, Çaydurt'da geçtiğimiz dönem İl Özel İdaresi ve Çevre Şehircilik Müdürlüğü'nün vermiş olduğu onaydan sonra ‘ruhsatını verdiğim dediğiniz' tavuk atıkları ile ilgili kurulması düşünülen elektrik enerji merkezini görmemiz mümkün müdür” sorusu üzerine Başkan Yılmaz açıklama yaptı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz şunları söyledi: Tavuk gübrelerinden elektrik üretimi sağlamak için yapılan proje henüz daha netleşmeden Bolu Belediyesi'nden ruhsat çıkmaz. Bunu zavallı milletvekili de birkaç yerde ifade etti. Zavallı diyorum çünkü daha önce Belediye Meclisinde görev yapmış olan birisi ruhsatın proje olmadan verilmeyeceğini bilmemesi, projesiz ruhsat verildi ise bunu hukuka götürmemesi ve bunu şov malzemesi olarak kullanmasını esefle karşılıyorum” dedi.