Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Şehitler Haftası sebebiyle, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde şehit ve aileleri ile konuşan Başkan Yılmaz, evlat acısının dünyanın en büyük acısı olduğunu belirterek; Yaşadığınız acılar gerçekten tarifsiz, fakat evlatlarınız bu vatan için kanını dökmüş, şehitlik mertebesine ulaşmış. En azından bu acımızı biraz olsun dindiriyor” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Şehitler Haftası sebebiyle Bolu'da bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Üç şehit ve üç gazi ailesine ziyarette bulunan Başkan Yılmaz, Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sizlerin yaşadığı, özellikle annelerin yaşadığı acı tarif edilebilir bir acı değildir. Sizlerin evlatlarınız bu vatan için kanını dökmüş, canını vermiş ve şehitlik mertebesi gibi çok büyük bir mertebeye ulaşmış. Belki şehadeti ile yakınlarının bile ahiretini kurtarabilecek. Bu ne kadar büyük ve güzel bir olaydır. En azından bunu bilmek bizlerin de acısını biraz olsun dindirebiliyor” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz, gazi ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde de gazilere her ne ihtiyaçları olursa olsun Belediye ile irtibata geçebileceklerini ve ellerinden gelen her şeyi belediye olarak yapacaklarını belirtti. Yılmaz ayrıca bu vatan için canlarını tehlikeye atan gazilerimize, vatanın minnettar olduğunu söyledi.
Ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Ayar, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Bolu Belediyesi Meclis üyesi Canan Akbay ve Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Eser de eşlik etti.