14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle şehir merkezinde bulunan resmi ve özel hastaneleri ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, doktorların ve sağlık personelinin Tıp Bayramı'nı kutladı.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sağlık kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, hastanelerde görevli doktor ve çalışanlara karanfil verdi. Tıp Bayramı nedeniyle hastanelere ziyaret gerçekleştiren Başkan Yılmaz, burada görev yapan doktorların ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.
Yaptığı ziyaretlerde 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Allah kimseyi hastanelere düşürmesin, ancak hastaneye düştüğümüzde emin ellerde olmak durumdayız. Bolu'da ki sağlık hizmetlerine baktığımızda açık yüreklilikle doktorlarımıza kendimizi teslim edecek durumdayız. Mekan açısında çok iyi durumdayız. Yetenekli ve işini bilen doktorlar açısından da çok iyi durumdayız. Gönlümüzden geçen İnşallah bölgeden hatta yurt dışından da hasta kabul edilir duruma geleceğiz. Zaten bölgeden yoğun hasta alıyoruz. İnşallah yurt dışına da hitap edecek duruma geliriz. Bolu sağlık turizminde öne çıkar diye düşüyorum. Bu konuda hemşiresinden oda bakıcısına hocasından idaresine kadar bütün doktorlarımızda Allah razı olsun. Onlar sayesinde Bolu'nun adı Türkiye'ye ve dünyaya duyurulacaktır umudunu taşıyoruz. Bolu zaten turizm kenti ve üniversite kenti olacak. İnşallah sağlık turizminde önü çeken yapıya doğru gideriz. Bu konuda hocalarımıza ve hastanelerimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.