AK Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, 1 Kasım seçimlerinin AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanmasından ve seçimlerin huzur ve barış içerisinde gerçekleştirilmesinden dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı.

Şafak yaptığı seçim değerlendirmesi ile Gerede'nin yine rekor bir oy oranıyla zirveye çıkmasını sağlayan tüm hemşerilerine teşekkür ederek,“Biz inanmıştık ve biliyorduk ki zafer inananlarındı” dedi. Ayrıca Şafak açıklamasında, Bu günü yaşatan Rabbime hamd ediyorum. Bu sonucun ortaya çıkmasında emeği geçen ilçe teşkilatıma, kadın ve gençlik kollarıma, gecesini gündüzüne katan Gerede'nin Milletvekili Fehmi Küpçü'ye ve diğer adaylarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının devamında Şafak, Yolu sevgiden, kardeşlikten, birleştirmekten, halka hizmetten geçen ak davanın ak yüzlü, çalışkan neferleri, ülkesinin kalkınmasına ve ilerlemesine emek harcayan genç kardeşlerim, ev ev gezerek hanım bacılarımızın gönlüne giren kadın kolları üyelerimiz, hiçbir teşkilatımızda yer almasa bile AK Parti'nin zaferi için gece gündüz çalışan isimsiz kahramanlarımız, sevgili yol arkadaşlarım sizler 1 Kasım'da Gerede'de yeniden rekor kırarak bir tarih yazdınız. Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçimlerinden tek başına bir iktidar çıkmadı. AK Parti olarak milletin kararına saygı duyduk ve diğer partilere koalisyon tekliflerimizi götürdük. Ancak sizlerin de yakından takip etiğiniz gibi hep kaçtılar. 1 Kasımda yeniden bir seçim kararı alındığı günden bugüne bizler hep bir şeyi öne çıkardık. Öne çıkardığımız partimiz değildi, önde tuttuğumuz tek ve bir değer vardı. O da milletimizin selametiydi, ülkemizin istikrarıydı, ülkemizin geleceğiydi. Ülkemiz üzerinde 7 Haziran'da oynanan bu oyunu, halkımız gördü ve Allah'a şükür ki bozdu.Ben bu seçim sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlanmasında katkı sunan; AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın ve Gençlik Kollarımızın yanında, Belediye Başkanımıza, İl ve Belediye Meclis üyelerimize, mahalle teşkilatlarımıza, sandık müşahitlerimize, seçim sürecinde başarılı bir çalışma ortaya koyan SKM merkezimize, sonuç alma sisteminde görev yapan Ak Liselim genç kardeşlerimize, üniversite komisyonumuza, davamızın isimsiz kahramanlarına ve tüm gönüldaşlarımıza, seçimde görev alan tüm yetkililere, seçim sürecinde bizleri yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarımıza, STK, vakıf ve derneklerimize, bize inanan ve güvenen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.Haber Merkezi