Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, görevi devraldığından bu yana pek çok kişi makamında ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Gerçekleştirilen her ziyarette olduğu gibi, Başkan Özcan tarafından yine samimi ve güler yüzlü bir şekilde ağırlanan Bolu Halk Evleri Başkanı Şeref Özkurede ve Yönetim Kurulu Üyeleri Saffet Kara, Figen Cantimur, Çağdaş Özkan, Ayhan Şentürk, Başkan Özcan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Özcan'a tebrik amacıyla yapılan diğer ziyaret ise; Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Güllü Yaman İl Sekreteri Ayşe Özbay, Örgütlenme Sekreteri Aysel Bahşi, Denetleme Kurulu Üyesi Jale Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mükerrem Ayaşlı, Burcu Şule Aktan tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Özcan'a desteklerini dile getiren Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Özcan'ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Belediye-İş Genel Merkez Yöneticileri'nden Genel Mali Sekreter Bayram Özkan, Genel Sekreter İsmail Duman, Bolu Şube Başkanı Sinan Ay ve İl Yöneticileri Başkan Özcan'ı ziyaret ederek, tebriklerini iletti. A. Haktan Yamantürk