Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, korona virüs sebebiyle yarıda kalan yatırımlar için Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile görüşme gerçekleştireceklerini açıkladı.

Haber: Erol Değirmenci

Bayramın son gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin sonunda Kılıçdaroğlu, tüm Bolululara selam söyleyerek şehirden ayrılırken, Başkan Özcan da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“KORONA SEBEBİYLE GECİKEN İŞLER VAR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı açıklamada korona virüs sebebiyle geciken işler olduğunu, bu konu hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşeceklerini söyleyerek, “Yapıyorlar zaten. Konuşuyoruz. İlk süreçte biliyorsunuz, İstanbul’dan otobüs istedik. Sağ olsunlar istediğimiz sayıda otobüsü bize gönderdiler. Önümüzdeki günlerde Ankara’da bazı görüşmelerimiz olacak. Korona sebebiyle geciken işler var. Ataşehir Belediyemiz buraya bir park yapacak. Bunun sözü vermişti. Bizim, bizden küçük belediyelere yardımlarımız olacak. Biz partizanlık yapmıyoruz. MHP’li Mudurnu Belediyesi’ne de, Ak Partili Yeniçağa Belediyesi de, CHP’li Kıbrıscık Belediyesi de aynı mesafede davranmamızı istedi. Benim sayın İmamoğlu’ndan destek almak için araya genel başkanımızı sokmaya gerek yok.” İfadelerini kullandı.