Haber; Sefa GÜNAY


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski dönem belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın başkanlık yaptığı dönem içerisinde kandırıldığını belirtti. Alaaddin Yılmaz ile kendisinin bambaşka bir insan olduğunu belirten Başkan Özcan, “Alaaddin Beyin doğru yaptığı işler yok demiyorum. Var tabi ki ama çok kandırılmış” dedi.

“BEN ALAADDİN BEY TARZINDA BİR İNSAN DEĞİLİM”

Alaaddin Yılmaz’ın 15 senede öğrendiğinden daha fazlasını şimdiden öğrendiğini belirten Başkan Özcan, “Alaaddin Yılmaz ile ben bambaşka insanım. Ben Alaaddin Bey tarzında bir insan değilim. Alaaddin Beyin doğru yaptığı işler yok demiyorum. Var tabi ki ama çok kandırılmış. Garibim bütçeyi bile bilmiyormuş. Bir gün gitmiş şantiyeye ‘İşte günde 4 bin metrekare taş üretemezseniz siz hainsiniz’ demiş. Günlerce fırçalamış. Sonra çalışanlarda en son demişler ki; ‘Tamam başkanım hedefi tutturduk. 4 Bin metrekare taş ürettik’ demiş. Yığılı olan 2 Bin metrekare taşı göstermişler. Nasıl saysın adam. Kayıp kaçak oranı %18 demişler inanmış. Ne kadar borcumuz var, ne kadar gelirimiz var, ne kadar giderimiz var, hangi konuda ihale yapılmış haberi yok” dedi.

BENİM HATALARIMI YÜZÜME SÖYLE DEDİM”

Alaaddin Yılmaz’ı kendi hatalarını yüzüne söylemesi için belediyeye davet ettiğini belirten Başkan Özcan, “İddialı bir şekilde söylüyorum. Onun 15 yılda öğrendiğinden daha fazlasını öğrendim. Hatta geçen kendisine ‘gel Alaaddin bey benim hatalarımı benim yüzüme söyle’ dedim. Bana, ‘parti falan’ dedi. Bende, ‘zaten seni parti de silmişler’ dedim. ‘Ben bu partinin anasıyım’ diyor bana. Necdet Bey geliyor zaman zaman, Yüksel Bey geliyor fikirlerini söylüyor. Ama Alaaddin Bey gelmiyor” dedi.