Bolu'da şehir içinde meydana gelen trafik kazalarında büyük rol oynayan açık sulama kanallarının kapatılması adına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çalışmalara başladı. Su kanallarının kapatılması için Devlet Su İşleri'ne başvuru yapılacak.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Bolu İl Koordinasyon Toplantısı geçtiğimiz günlerde İl Özel İdare Binası'nda gerçekleşti. Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kurum müdürleri ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda Bolu ile alakalı sorunlar masaya yatırıldı.

Toplantıda Bolu il merkezini yakından ilgilendiren şehrin büyük bir kısmını kaplayan sulama kanalları konusu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından gündeme getirildi. Başkan Özcan yaptığı konuşmada sulama kanallarının açıkta olmasının tehlikeye neden olduğu, sulama kanallarının olduğu noktalardaki trafik kazalarının gerçekleştiğini belirtti.

Bu sorunun çözülmesi gerektiğini ifade eden Başkan Özcan somut adımların atılması adına Devlet Su İşleri'ne gerekli başvuruların yapılmasını istedi. Devlet Su İşleri ile yapılacak görüşmenin ardından daha önce eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından 100 metresi kapanan sulama kanallarının, boruları içeri alınacak şekilde tamamının kapatılması için çalışmalar başlayacak.