Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Atatürk Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul müdürü Basri Karadaş, Okul Aile Birliği ve öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, Okul Aile Birliğindeki velilerin okul ile ilgili isteklerini de dinledi.
Okul aile birliği ve okul müdürü Basri Karadaş'ın daveti üzerine Atatürk Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliğindeki veliler ve öğrencilerle sohbet etti. Sohbet esnasında okul ile ilgili bir takım taleplerini dile getiren okul aile birliğindeki veliler, öncelikle okul girişindeki kavşakta bir düzenleme yapılmasını istediklerini belirttiler. Başkan Yılmaz, ayrıca okul bahçesi için çardak ve bank gibi eksiklerinin de olduğunu belirten velilere, imkânlar doğrultusunda her türlü yardımı yapabileceklerini belirtti.
Yılmaz, doğalgaz konusuna açıklık getirdi
Atatürk Anadolu Lisesi'ndeki ziyareti esnasında, okul aile birliğindeki velilerin soruları üzerine doğalgaz konusuna açıklık getiren ve konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Alaaddin Yılmaz, doğalgazın Bolu Belediyesi ile ilgili bir durum olmadığını, fakat vatandaşların doğalgaz çalışmalarının yapılamamasının sebebini Bolu Belediyesi olarak bildiğini kaydetti. Yılmaz, bunun yanlış bir algılama olduğunu belirterek, şunları söyledi: Doğalgaz çalışmalarının yapılamaması hiçbir şekilde bizden kaynaklanmıyor, fakat bunun sebebini vatandaşlarımız bizden biliyor. Bizim bu konuda hiçbir suçumuz yokken en büyük sıkıntıyı belediye olarak biz çekiyoruz. Ayrıca çalışmalarımız konusunda da çok büyük sıkıntılar çekiyoruz. Doğalgaz çalışmasının yapılmadığı yerlerde biz belediye olarak asfaltlama ve üst yapı çalışması da gerçekleştiremiyoruz. Bu da bizim için son derece sıkıntılı bir durum. Bu sebeple bizim bu sene bu durumu çözmemiz gerekiyor ve çözmek içinde elimizden geleni yapacağız. Gelecek sene belki otomatik olarak iki şirket arasındaki mahkeme sonucu sorun çözülebilir fakat biz bu seneyi boş geçirmek istemiyoruz ve bu sene bu konuyu çözmek için uğraşacağız.”
Başkan Yılmaz, ziyaretin ardından okuldaki nöbetçi öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Başkan Yılmaz'a ziyaretinde Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın da eşlik etti.