Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Karaçayır Parkı'nda ki bir kafede gerçekleşen buluşmaya Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Zengin, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ayar, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel de katıldı.
“Bolu'yla üniversite arasındaki uyumu sağlamaya çalışıyoruz”
Sohbet havasında geçen buluşmada Bolu Belediyesi'nin öğrencilere yönelik yaptığı çalışmalardan bahseden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Biz göreve geldiğimiz günden itibaren Bolu'yla ilgili bir plan yaptık. Bu senaryomuzu da adım adım gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız içerisinde Bolu ile üniversite arasındaki uyumu da sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda üniversite gençlerimizin dersten kalan zamanlarını en iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri için oturup sohbet edebilecekleri, gezebilecekleri parklar, kafeler yaptık. Bu sayıyı her geçen gün biraz daha artırmaya çalışacağız” dedi.
Konuşmaların ardından üniversite öğrencilerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Yılmaz bu sorunların çözümü noktasında da gerekli açıklamalarda bulunarak, Bolu Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Talepleri doğrultusunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” mesajını verdi.