AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, üniversite yolu üzerinde süren köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sorununu çözmek adına üniversiteye gidecek olan vatandaşların E-5 Karayolunu değil Mudurnu yolunu kullanmaları yönünde tavsiyede bulundu.

“KASIM AYI SONU ARALIK AYI BAŞI ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAK”

AK Parti İl Başkanı Güner konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “2021-2022 eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite’mize ve Tıp Fakültemize her gün binlerce öğrencimiz, çalışanımız ve vatandaşımız giriş çıkış yapıyor. Bolumuza kazandırılan 5 milyona liraya yakın ek ödenekle DSİ tarafından, üniversite yolu üzerinde köprülü kavşak yapımına başlandı. Kasım ayı sonu Aralık ayı başı itibariyle köprülü kavşak tamamlanarak inşallah hizmete sunulacak” dedi.

“MUDURNU YOLU ÜZERİNDEN TRAFİĞE TAKILMADAN ÜNİVERSİTEYE ULAŞILIYOR”

“Bolulu hemşerilerimizin üniversiteye gitmek için daha çok E-5 Karayolunu kullandığını biliyoruz” diyen Başkan Güner, “Bu yol kullanıldığında, şuan devam eden köprülü kavşak çalışmalarına denk gelindiği için özellikle sabah saatlerinde bu noktada yığılma ve araç trafiği oluşuyor. Bolulu vatandaşlarımızın kavşak çalışmalarından kaynaklı araç trafiği ile karşı karşıya kalmaması için alternatif olarak Mudurnu yolu üzerinden üniversiteye ulaşmalarını tavsiye ediyoruz. Halkımız, Mudurnu Yolunu kullanıldığı takdirde, kavşak çalışmalarına denk gelmeden ve trafiğe takılmadan üniversiteye rahatlıkla ulaşabiliyor” ifadelerini kullandı.