Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın her hafta düzenlediği ‘Hasta Ziyaretleri' programı devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında bu hafta beş aileyi evlerinde ziyaret eden Yılmaz, ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta beş aileyi evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ayrıca Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören hastaları da unutmadı.
Başkan Yılmaz, ziyaretlerden önce Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu tarafından yapılan kahvaltı davetine katıldı. Kahvaltıdan sonra hasta ziyaretlerine ilk olarak hastaneden başlayan Yılmaz, odalarda yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra beş aileyi evlerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, ailelerden hastaların durumları ile ilgili detaylı bilgiler aldı. Hasta ailelerinin gerek maddi gerekse manevi olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirten Yılmaz; Bizim kapımız her zaman herkese açık. Biz bu görevlerde Bolu ve Bolulu vatandaşlarımız için varız ve çekinmeden bizlere her isteklerini iletebilirler.” dedi.
Yılmaz, ziyaretlerin ardından, Yukarısoku Mahallesi'nde bulunan SEM-MAK fabrikasında öğlen yemeği yedi. BTSO başkanı Emin Semercioğlu'nun da bulunduğu öğlen yemeğinde, işçilerle de sohbet eden Başkan Yılmaz, kadın işçilerin pres makinasında çalıştığını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi ve bütün kadın işçileri tek tek tebrik etti.
Başkan Yılmaz'a bu haftaki hasta ziyaretlerinde, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Altınyıldız, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Akten ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Elif Tunç eşlik etti.