Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye'nin en gözde tabiat merkezi Gölcük, yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı” dedi.
Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmesinin Belediye'ye geçmesiyle birçok yenilik yapıldığını söyledi.
İtfaiye ekiplerince göl çevresinde temizlik yapıldığını ifade eden Yılmaz, Ayrıca ekiplerimiz tarafından göldeki sazlıklar titizlikle temizlendi. Göl temizliğinin ardından çevre düzenlemesi yapıldı. Piknik alanları yenilendi. Kış aylarında tatilcilerin üşümeden piknik yapabilecekleri kapalı piknik alanları yapıldı. Ayrıca uzun bir süredir hizmet vermeyen tesisler bakım ve onarımın ardından tekrar hizmet vermeye başladı” diye konuştu.
Yılmaz, Gölcük'teki tesislerde her türlü market ürününün bulunduğunu belirterek, Gölcük'e gelecek olan tatilcilerin yanlarında bir şey getirmesine gerek yok. Burada bulunan tesislerde market ürünleri satılmakta. Ürünlerin fiyatları kent merkezindeki ile aynı” şeklinde konuştu.
Gölcük'te yapılan çalışmalarla doğaya zarar verilmediğini anlatan Yılmaz, Tüm çalışmalar plan ve programlar çerçevesinde yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla tatilcilerin daha rahat şekilde tatil yapmasını sağlamak ve Gölcük Tabiat Parkı'nın doğal güzelliğini korumak istiyoruz. Türkiye'nin en gözde tabiat merkezi Gölcük, yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı” ifadelerini kullandı.