Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkanlığı'nın Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği ile yürüttüğü ‘Tane Tane Kapak Topluyoruz. Tüm Engelleri Kaldırıyoruz' kampanyasına destek veren, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Köroğlu Öğrenci Yurdu A,B ve C Blok personeli ve öğrencilerine teşekkür plaketi verdi.
Borazanlar Mahallesi'nde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Köroğlu Kız Öğrenci Yurdu B Blok'ta gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yılmaz'ın yanı sıra, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Başkan Yılmaz'ın eşi Güler Yılmaz, yurt personeli ve öğrenciler katıldı.
Toplantıda öğrencilerde sohbet eden Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Gezileri kapsamında Çanakkale'ye gitmek istediklerini belirten öğrencilere Çanakkale gezisi sözü verdi. Üniversiteyi bitiren her öğrencinin kendisine güveninin tam olması gerektiğini belirten Yılmaz konuşmasına şu şekilde devam etti: Bizim ülkemizde ne yazık ki üniversiteyi bitiren öğrencilerin birçoğu devlet bize iş versin diye bekliyor. Bu bir Avrupa'da veya Amerika'da böyle değil. Üniversiteyi bitiren her öğrencinin kendisine olan güveni tam olmalı, tuttuğunu koparabilmeli. Bir işyerinde çalışırken oradan çıktığında ya da çıkartıldığında kendisi iş aramamalı, iş verecek kişiler gelip onu bulmalı. Bunun için çok çalışmalı, kendine güvenmeli. Bir insanın kendine güvenmesi çok ama çok önemlidir.”
Başkan Yılmaz konuşmasının ardından, ‘Tane Tane Kapak Topluyoruz. Tüm Engelleri Kaldırıyoruz.' kampanyasına yaklaşık 200 kg. mavi kapak toplayarak destek veren, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Köroğlu Öğrenci Yurdu A,B ve C Blok personeli ile öğrencilerine teşekkür plaketlerini takdim etti. Böylesine önemli bir projeye katkı verdiklerinden dolayı tüm öğrencilere ve personele ayrı ayrı teşekkür eden Yılmaz; Sadece bu projede değil her konuda Bolu Belediyesi ile çalışabilirsiniz ve biz size her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.