Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, dün engelliler haftasıyla ilgili katıldığı bir programda engellilerin yaşam alanları hakkında açıklamalarda bulundu. Programın ardından Belediye çalışmaları hakkında da basın mensuplarını bilgilendiren Yılmaz, bir gazetecinin işadamı Yılmaz Becikoğlu'nun Bolu'da yayın yapan televizyonda kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaları sorması üzerine Başkan Yılmaz çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bolu Umut Işığı Engelliler Gençlik Kulübü Derneği'nin engelliler haftasıyla ilgili programa katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, programın ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Yılmaz, Bolu'da engelliler için yapılan ve ileride yapılacak olan çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Bolu'da engelliler için yapılan yaşam alanlarında istenilen seviyeye henüz gelemediklerini belirten Yılmaz, engelli vatandaşların aileleriyle ilgili de çok önemli projeleri olduğunu belirtti. Belediye çalışmaları hakkında açıklamalarına devam eden Başkan Yılmaz, bir gazetecinin Bolu'da yayın yapan bir televizyonda iş adamı Yılmaz Becikoğlu'nun kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaları sorması üzerine Başkan Yılmaz zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İsim vermeden Yılmaz Becikoğlu'na gönderme yapan Başkan Yılmaz, soru üzerine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Pislik Temizlemek Bizim İşimiz!

“Belediye işleri içinde en önemlisi temizlik işleridir. Belediye her türlü pisliği temizlemek zorundadır. Yoksa şehrimiz sıkıntıya girer. Şehirde yaşayan insanlarda pisliğe fazla bulaşmasınlar. Çünkü o pislik insanın üzerine siner ve çıkarmakta zorlanırlar. Veya insanlar pislikten uzak dursunlar, çünkü kokudan rahatsız olurlar. Nerede bir pislik görülürse belediyeye haber versinler. Çünkü temizlik işini yapması gereken belediyedir. Biz Bolu'nun her türlü pisliğinin temizlenmesi ile ilgili görevimizi sonuna kadar yerine getirmek zorundayız.”

Önemli Olan Öldükten Sonra İyi Anılmak!

Açıklamalarına devam eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Umut Işığı Engelliler Gençlik Kulübü Derneği'nin etkinliğine katılmadan önce birisinin cenaze namazını iştirak ettiğini belirterek, şu çarpıcı konuları dile getirdi: Bir de şu var. Bu programa katılmadan önce birinin cenazesindeydim. Cenaze musalla taşına koyulunca, imam soruyor: Merhumu nasıl bilirdiniz?” diye… Herkes diyor ki: İyi biliriz… Ama bazıları içinden diyor ki: Şu pislikten kurtulduk!” diyor. Allah cümlemize gönül rızası ile Bolu'ya faydalı bir insan vefat etti. Allah ona rahmet eylesin demesini bekleriz. Şahsımda dahil olmak üzere bu pislikten kurtuldum” diyen insanlar olarak bizi andırmasın diye dua ederiz. Son olarak kimileri yaptıklarıyla anılır, kimileri de analarıyla anılır. Allah herkesi yaptıklarıyla anılanlardan nasip eylesin…”