Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan Pakistan Büyükelçisinin daveti ile Ankara'da düzenlenen Pakistan Milli Günü'ne katıldı.
Pakistan Büyükelçisi Muhammad Haroon Shaukat'ın ev sahipliğini yaptığı programa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanları Prof. Dr. Oya Akgönenç ve Mustafa Yılmaz, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Parti Van Milletvekili Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Burhan Kayatürk, Diyanet İşleri Başkanlığı Müslüman Ülke ve Topluluklar Daire Başkanı Erdal Atalay, Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Dr.Öner Güner ve diplomatik misyon temsilcileri, asker ve siyasetçiler ile çok sayıda davetli katıldı.
Pakistan Milli Gününü kutlamak amacı ile düzenlenen programda daha önce Pakistan'da eğitim gören başta Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan olmak üzere milletvekilleri Ali Şahin ve Burhan Kayatürk ile Dr. Öner Güner'in aralarında bulunduğu öğrenciler bir araya geldi.
Başkan Kızıltan ayrıca davetliler arasında bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la da bir dizi görüşmeler yaparak daha önce Yeniçağa'ya sık sık gelen Arınç'ı ilçeye tekrar davet etti.