GMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, verdiği yazılı bilgilerde meslek yüksekokulundaki 85 öğrenciden, 35 öğrencinin değişik üniversitelerin ilgili fakültelerine girmeye hak kazandığını duyurdu.

Her geçen gün çoğalan öğrenci sayısı ile Geredelilerin dikkatini çeken AİBÜ Gerede Meslek Yüksek Okulu, yeni açılan bölümleri ile de şehir dışındaki öğrencilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. 2014/2015 DGS sınavında AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokul öğrencileri önemli bir başarıya imza attı. 1993 yılından bu yana Gerede'de eğitim öğretim faaliyeti veren Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulunda, önemli bir başarıya imza atıldığı öğrenildi. GMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, verdiği yazılı bilgilerde meslek yüksekokulundaki 85 öğrenciden, 35 öğrencinin değişik üniversitelerin ilgili fakültelerine girmeye hak kazandığını duyurdu.

Akçakale; Meslek yüksekokulunda mevcut bulunan farklı bölümlerden bu yıl sınava giren 85 öğrenciden 35 öğrenci değişik üniversitelerin ilgili fakültelerine girmeye hak kazanmışlardır. Bu 35 öğrenciden sadece 5 tanesi önceki yıllarda mezun olan öğrencidir" diye konuştu.

Her yıl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kanalı ile okulda birinci öğretim ve ikinci öğretim olmak üzere iki grup halinde DGS kursları düzenlediklerini söyleyen Nurettin Akçakale; Meslek yüksekokulu yönetimi olarak DGS sınavını kazanan öğrencilerimizi kutlar ve bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının devamını dilerim” dedi.