Bolu Valisi Aydın Baruş, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Dörtdivan İlçesine giden Vali Baruş, ilçede bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu, ilçe ile ilgili detaylı brifing aldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Dörtdivan ilçesine gitti. Dörtdivan ziyaretinde ilk olarak ilçe Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baruş'u Kaymakamlık girişinde İlçe Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz ve ilçe müdürleri karşıladı. Vali Baruş ilk olarak İlçe Kaymakamı Korkmaz'dan yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında geniş kapsamlı brifing aldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Dörtdivan Belediyesine geçerken güzel ve güneşli havanın keyfini çıkarmak için parkta oturan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nu ziyaret eden Vali Baruş, burada da Başkan Uzunoğlu'ndan, belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Uzunoğlu ziyaret anısına Vali Baruş'a ilçe merkezindeki Köroğlu heykelinin de bulunduğu alanı gösteren bir fotoğraf hediye etti.

Vali Aydın Baruş daha sonra ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçenin merkezinde bulunan iş yerlerindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini iletti. Vali Baruş, ilçe esnaflarını gezerken bir çay ocağının önünde oturan vatandaşların daveti üzerine çay ocağında bulunan vatandaşlar ile birlikte çay içerek sohbet etti.

Vali Baruş, esnaf gezisinin ardından yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatını gezdi ve buranın son durumu ile ilgili bilgiler aldı. Bolu Valisi Aydın Baruş'un Dörtdivan ilçesinde, sonraki durağı ise Anadolu Lisesi ve yurda oldu. Dörtdivan Anadolu Lisesi'ne giderek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Vali Baruş, buradaki ziyaretlerinin ardından öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu, gördüğü eksiklikler ile ilgili sık sık not aldı. Haber Merkezi