Konyaspor maçının son saniyelerinde oyun alanı dışında beklerken, oyundan atılıp kırmızı kartla cezandırılanBarbaros Barut gördüğü kartla ilgili konuştu.
Geçtiğimiz hafta bizi sahada mağlup etmek için iki rakip vardı.Bunun biri Konyaspor'du diğerini de herkes biliyor. Boluspor bu yoldan vazgeçmeyecek.Bizi bu yoldan vazgeçirmek için bazı etkenler var.Biz başarıya inanıyoruz.Onun için herkes bize destek olsun.Şehir buna inansın ve kenetlensin Boluspor'un hakları sadece kulüp içinde değil, dışarıda da aransın.
“Direk kırmızı görmedim”
Maç sonunda herkes benim direk kırmızı kart gördüğümü söylüyor.Ben ikinci sarı karttan sonra kırmız gördüm.Kesinlikle küfür etmedim.Beni o anda oyuna almadığı için ‘Neden almıyorsun.Takım eksik oynuyor' diye tepki gösterdim.Daha sonra beni ikinci sarı kart ve kırmız kartla cezalandırdı. Kesinlikle hakeme şahsına o anda küfür etmedim.Gelecek rapordada bu belli olacak.Bir hafta sonra tekrar sahada olacağım.Onada inanıyorum.Onun için bu takıma herkes sahip çıksın, el birliği ile hedefe gidelim” dedi.
Antrenman sonunda tesislere gelen Başkan vekili Osman Gürsoy ve yönetici Murat Şen'le olaylarla ilgili kısa bir görüşme yapan Barbaros,Murat Şen'ede, Hakkını helal et.Olayların içinde sende kaldın.Kusura bakma” diyerek gönül aldı