Gerede'de faaliyet gösteren banka şube müdürleri, oda üyelerinin bankalarda finans konusunda yaşadığı sıkıntıları görüşmek üzere Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi.

Gerede Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şeraffetin Dağyıldızı, Gerede'de faaliyette bulunan kamu ve özel banka şubelerinin müdürleri ile bir araya geldi. Şube müdürleri, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından karşılandı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya; Garanti Bankası Baler Yılmaz, Halkbank Fuat Erpulat, İşbank Serkan Arıcan, Vakıfbank Metin Cankurtaran, Yapı Kredi Bankası Güven Kılıçarslan, Ziraat Bankası Birol Bingöl katıldı.

Başkan Ersin Kaşka, şube müdürlerinin toplantıya icabet etmelerinden dolayı teşekkür etti. Gerede ekonomisi ve odanın ekonomiye katkıları hakkında bilgiler veren Kaşka, üyelerin bankalarda finans konusunda yaşadığı sıkıntılardan bahsetti. Şube Müdürleri ise, Gerede ekonomisi ile ilgili görüşlerini dile getirirken kendi pencerelerinden yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Ortak fikir olarak finans konusunda sorunları nasıl aşabiliriz sık sık bir araya gelerek Gerede'ye neler katabileceklerini işlemlerin daha hızlı olabileceğinden bahsedildi. Toplantıda sonunda şube müdürlerinin katılımıyla Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans bölümü öğrencileriyle bir araya gelerek verebilecekleri konferans ve bilgiler tartışıldı. Haber Merkezi