Bolu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı Bu güne kadar parti ve görüş ayırt etmeksizin bağlı bulundukları birimde başarı gösteren belediye personeline sırf particilik oynamak için kıyma, partizanlık yapma” sözleri ile eleştirdi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Kamuoyunda yer alan işçilerin partilerine göre yer değiştirdiği konusundaki dedikodular için Bolu Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a sert sözlerle yüklenen Balaban, Partizanlık yapma! İktidar olmaya, seçim kazanmaya yıllardır aç olan bu zihniyet sandıktan çıkmak için olmadık vaatler ve sözler vermekten kaçınmamıştır. Belediye başkanlığı koltuğuna oturmadan önce vatandaşımıza mavi boncuk dağıtan, Bolu seçmenine olmayacak vaatlerde bulunan, yetmedi imzalı belge ile belediye çalışanlarından oy dilenen Tanju Özcan'ın gerçek yüzü her geçen gün biraz daha ortaya çıkmaktadır. Özcan 31 Mart yerel seçimlerini kazanmak için meydanlarda insanımıza söz vermiş, lakin bu güne kadar attığı adımların hiçbirinde verdiği söze uymamıştır. Göreve geldiği günden bu yana geçmiş yönetimin sözde bir takım yanlış ve eksiklerini dile getirerek beslenmiş ve varlığını bu türlü şovlarla sürdürmüştür. Özcan, bu güne kadar somut elle tutulur hiç bir işin altına imza atmamıştır. Özcan, şimdi ise bütün bunların ötesinde belediyede görevini hakkıyla sürdürmeye çalışan personelin üzerinde siyasi sürgün politikasını hayata geçirmeye başlamıştır. Belediye birimlerinde Özcan tarafından görev kıyımı yapılmaktadır. Buradan alınan bu yanlış karardan dönmesi için Özcan'a sesleniyorum. Belediyede verimli çalışan, fayda sağlayan personele dokunma” ifadelerini kullandı.

“BOLU'NUN ZARARINA OLACAK İŞLER YAPMA İNADINDAN VAZGEÇ!”

Açıklamasında son olarak Başkan Özcan Bolu'nun zararına olacak işler yapma inadından vazgeçmesini söyleyen Balaban, Seçim sonrası meydana inip vatandaşın gözünü boyamak için kutsal kitabımız yol göstericimiz Kuran-ı Kerim ve bayrağımızı 3'er kez öptükten sonra elini Kuran-ı Kerim'e basarak, Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolumuzu tarafsız bir şekilde, kimseyi ayırmadan ve kimseyi kayırmadan gece gündüz çalışarak, istişareyi öne çıkararak, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyup, kollayarak, harama el uzatmadan, hukukun üstünlüğüne ve Cumhuriyet değerlerine bağlı kalarak, kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ayrılmayarak yöneteceğime Allah'ım ve namusum üzerine yemin ediyorum.” diyerek verdiğin sözü tut. Bu güne kadar parti ve görüş ayırt etmeksizin bağlı bulundukları birimde başarı gösteren belediye personeline sırf particilik oynamak için kıyma, partizanlık yapma. Birim müdür atamalarını kendine yakınlık uzaklık ilişkisi üzerine kurma. Liyakat ve görevini hakkıyla yapan belediyede görevli belediye çalışanlarına dokunma. Gel attığın bu yanlış adımdan dön, Bolu'nun zararına olacak işleri yapma inadından vazgeç!” şeklinde konuştu.