Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan da ziyarette hazır bulundu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Vali Zahteroğulları, Gelişinizden dolayı büyük memnuniyet duydum. Hoş geldiniz. Sizin burada varlığınız, Ankara'da varlığınız bize güç veriyor. ” dedi.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ise, Bu şehir benim doğduğum, büyüdüğüm topraklar, memleketim. Sizinle de ilk tanıştığımız zaman bizim milletvekili olduğumuz zamanlardı. İlimizde artık yaşıma yakın bir Valinin olması ve bununda Ahmet Bey olması benim içinde çok sevindiren, hem memnun eden hem de gurur veren bir atama oldu. Atandığınızı duyduğum zamanda çok memnun oldum. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah biz 2002 de tanışıp da başladığımız Bolu'ya olan hizmet serüvenimize birlikte kol kola devam ederiz. Ahmet Bey Bolu'dan ayrıldığında bizim dostluğumuz bitmedi devam ettik. Hem Mersin'de Genel Sekreterken, Çalışma Bakanlığı'nda Müsteşar Yardımcısıyken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında hem müsteşar Yardımcısıyken hem de Müsteşarken görüşmelerimiz devam etti. Böyle bir dostumun, arkadaşımın burada olması beni de çok gururlandırdı. Bolu'yu biliyor, bizi biliyor, projelerimizi ve hedeflerimizi biliyor. İnşallah hiçbir zorluk yaşamadan işlerimize devam edeceğiz. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ziyaretin sonunda Valilik Şeref Defterini imzalayarak Valilikten ayrıldı.