Haber; Sefa GÜNAY

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bolu'ya gelen Bakan Karaismailoğlu, Bolu Valiliği girişinde Vali Ahmet Ümit ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Karaismailoğlu, Bolu’nun sorunu olan Güney Çevre Yolu Şantiyesini giderek devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Şantiyedeki incelemelerin ardında açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, “Bolu’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalarda incelemelerde bulunacağız. Sayın valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikteyiz. İnşallah Bolu’ya hizmetlerimiz devam edecek. Devam eden projelerimizin de bir an önce bitmesi için gerekli istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah bundan sonrada gelecek talepler doğrultusunda da yapacağımız yatırımlarla ilgilide çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bununla ilgili gerekli istişarelerde bulunup yine Boluluları ilgilendiren Boluluların istekleri üzerine projelerimizi şekillendirip inşallah Boluluların hizmetine sunacağız. Bütün amacımız Bolulu vatandaşlarımızın memnuniyeti onların gönüllerini kazanmak. Bütün projelerimizde asıl olan odur. Yine büyün Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Bolu’da da 18 yıldır cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizdeki ulaştırma alt yapı Bakanlığının vermiş olduğu vizyonalar, ve vermiş olduğu hizmetlerden Bolu’da fazlasıyla istifade edecektir. Ülkemizin her bir noktasında çok büyük gelişmeler var. Karada havada raylı sistemlerde her bir konuda dünyanın gıpta ile baktığı projeleri üretiyoruz. Onların vatandaşımızın milletimizin hizmetine sunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ekip olarak ülkemizin her noktasında canla başla çalışıyoruz. Ülkemizin her noktasında ülkemizi vatandaşlarımızı birbirine bağlayıp sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“BOLULULARIN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE YOL KOTUNU DA DÜŞÜREREK, İNŞALLAH HİZMETE ALACAĞIZ”

Güney Çevre yolunun Boluluların isteği doğrultusunda D-100 kara yolundan Mudurnu yolu arasındaki 3 kilometrelik kısmın yol kotunu da düşürerek hizmete açılacağını belirten Bakan Karaismailoğlu, “Bolu'da da çok önemli yatırımlarımız var. Şu anda Güney Çevre Yolu Şantiyesi'nde bulunmaktayız. 2016-2017 yılından başlayan bir süreç devam ediyor. Burada gerekli incelemeleri ve istişareleri yaptık. Boluluların nabzını tuttuk. Bolulular ile istişare ettik. Yine Bolulu vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda burasının D-100 kara yolundan Mudurnu yolu arasındaki 3 kilometrelik kısmı Boluluların istediği şekilde yol kotunu da düşürerek, inşallah hizmete alacağız. Bundan sonra bütün yapacağımız işleri Boluların talepleri onların görüşleri doğrultusunda inşallah burayı bu yolu da Boluluların hizmetine sunacağız. Bu karar verildi en kısa zamanda projesi hazırlanıp inşallah burada istenmeyen görüntüde ortadan kaldırarak Bolululara bir şehir yolu olarak yaşam yolu olarak kazandırılacak” ifadelerine yer verdi.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Bolu Mudurnu Çevre Yolu Şantiyesine geçti. Burada incelemelerde bulunan Karaismailoğlu, yetkililerden brifing aldı.