Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Adayı Metin Soygür'e destek vermek üzere Mudurnu ilçesini ziyaret etti. İlçe düğün salonunda kalabalık bir partili gruba hitap eden Bakan İslam, yolsuzluk iddialarına sert tepki gösterdi.
Mudurnu Belediye Başkan Adayı Metin Soygür ise, Mudurnu'nun artık kaybedecek 5 yılı daha olmadığını vurgulayarak, Ben 2009 yılında gerçekleşen seçimleri bir kaza olarak görüyorum. Bu kazada en çok zarar gören de maalesef ki ilçede yaşayan vatandaşlarımız oldu. Bunca zamanı hizmet bekleyerek kaybetti.” dedi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen program dâhilinde Bolu'da gerçekleşen seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bolu'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ziyaretinin ardından Belediye Başkan Adayı Metin Soygür'ün çalışmalarına destek vermek üzere Mudurnu'ya gitti.
Bakan İslam, Mudurnu'da ilk olarak Ak Parti Mudurnu Seçim Bürosu'nun açılış törenine katıldı. Bakan İslam, kalabalık bir katılım ile gerçekleşen törende, açılış kurdelesini Belediye Başkan Adayı Metin Soygür, İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile birlikte kestikten sonra orada partililer ile bir süre sohbet etti. Ardından ilçe halkından bayan bir girişimcinin hediyelik eşya dükkânının açılış törenine de katılan Bakan İslam, vatandaşlarla birlikte yürüyerek belediye düğün salonuna geçti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, burada kalabalık bir partili grubu tarafından alkışlar eşliğinde karşılandı.
“MUDURNU HALKI BUNCA ZAMANI HİZMET BEKLEYEREK KAYBETTİ”
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Adayı Metin Soygür, yaptığı konuşmada Bakan İslam'a Mudurnu'yu ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti. Soygür, konuşmasında Mudurnu'nun kaybedecek 5 yılı daha olmadığını vurgulayarak, Ben 2009 yılında gerçekleşen seçimleri bir kaza olarak görüyorum. Bu kazada en çok zarar gören de maalesef ki ilçede yaşayan vatandaşlarımız oldu. Bunca zamanı hizmet bekleyerek kaybetti. Mudurnu halkı olarak bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Çünkü ilçemizin sağlık yatırımları başta olmak üzere birçok yatırıma ihtiyacı var. Baktığımızda Bolu'daki Ak Partili belediyelerimizin olduğu tüm ilçelerimiz hızla gelişirken, Mudurnu geriledi. İnşallah bu gerilemeye halkımız 30 Mart'ta dur diyecek ve Ak Parti belediyecilik anlayışını Mudurnu'yla tekrar buluşturacak.” diye konuştu.