AK Parti Karabük İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi için Karabük'e giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gerede'de mola verdi.

Gerede Yunus Emre Camii'nde Cuma namazı için mola veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ı Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ve partililer karşıladı. Cuma namazı sonrası açıklamada bulunan Bakan Lütfi Elvan, kar nedeniyle kapanan yolların temizlenerek ulaşıma açıldığını söyledi. Bolu Dağı'nda çığ düşmesi sonucu kapanan yolun temizlendiğini belirten Elvan, çığın karayolları ekiplerince temizlendiğini diğer kapalı yollarında kısa zamanda trafiğe açılacağını kaydetti.

Yolda mahsur kalanlar için gereken yardımların Valilikler aracılığı ile yapıldığını anlatan Elvan, Karayolları ekiplerinin yetişemediği durumlarda Jandarma, AFAD ve Kızılay ekiplerinden sağladıklarını belirtti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, daha sonra AK Parti Karabük İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere Gerede'den ayrıldı. Haber Merkezi