Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Ak Parti İl Başkanlığı 4. Dönem 9. İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere Pazar günü Bolu'ya geliyor. Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda partisinin il ve ilçe teşkilatlarına seslenecek olan Bakan Avcı, sonrasında Bolu ve Köroğlu'nun tüm dünyaya tanıtımının amaçlandığı 2'nci Uluslararası Köroğlu Festivali etkinliklerinde Bolulularla bir araya gelecek.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, kendisini Ankara'da ziyaret eden Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Vali Ahmet Zahteroğulları'nın da arasında bulunduğu Bolu heyetinin daveti üzerine hafta sonu Bolu'ya geliyor. Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Pazar günü, Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde saat 10.30'da gerçekleşecek 4. Dönem 9. İl Danışma Meclisi Toplantısını Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın katılımıyla yapacaklarını açıkladı.

Bakan Avcı'nın yoğun programına rağmen Bolu heyetinin davetini kabul ettiğini söyleyen

Coşkunyürek, Sayın Bakanımız programlarının yoğun olmasına rağmen bizleri kırmayarak Pazar günü ilimize teşrif edeceklerdir. Teşkilatlarımızın mevcut heyecanını diri tutan ve davamıza gönül veren yol arkadaşlarımızı belirli periyotlarla bir araya getiren bu toplantımızda, Bakanımız il ve ilçe teşkilatımıza hitap edecek” dedi.

“BAKANIMIZIN PROGRAMI BU TOPLANTIYLA SINIRLI KALMAYACAK”

Bakan Avcı'nın programı bu toplantıyla sınırlı kalmayacağını söyleyen Coşkunyürek, Bakanımızın programları gün boyu devam edecek. Bolu Valiliği ile Bolu Belediye Başkanlığı'mızı ziyaret edecek, ardından Bolu Belediye Başkanlığı'mızca tertip edilen, Bolu'muzun ve Köroğlu'nun tüm dünyaya tanıtımı amaçlandığı 2'nci Uluslararası Köroğlu Festivali etkinliklerinde halkımızla bir araya gelecektir.

“YENİ EĞİTİM YATIRIMLARININ İLİMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN BAKANIMIZ İLE GÖRÜŞMELER YAPACAĞIZ”

Ayrıca ilimizde eğitime yön veren isimlerle de bir araya gelmeyi ihmal etmeyecek olan Sayın Bakanımız, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenecek ‘Zümre Başkanları' toplantısına katılarak Valimiz Ahmet Zahteroğulları ve İl Müdürümüz İbrahim Çavuşoğlu'ndan eğitim ile ilgili birifing alacak. Bu toplantıya ilimizdeki eğitim kalitesini ve bakanlık yatırımlarını artırmak adına milletvekillerimiz ve belediye başkanımızda birlikte bizlerde katılacağız, sonrasında ise yapımı tamamlanan bir anaokulumuzun açılışını birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.