Bu kapsamda düzenlenen ‘COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları’na, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyeleri, beş ayrı canlı yayında konuk olarak katılacaklar.

Toplantılar; BAİBÜ Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hazırladığı “Covid-19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri” kapsamında; 27 Mayıs saat 20.00’de BAİBÜ Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arzu İlçe “Başarılı Bir Kariyer Yolculuğu”, aynı gün saat 20:30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım “Mindfulness”, 3 Haziran saat 20:00’de Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hamit Coşkun’un Etkin çalışma ve Öğrenme: Mutlu Bir Yaşamın Anahtarlarına Ulaşma” sunumlarıyle devam edecek. Ayrıca 28 Mayıs saat 20:00’de İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tabakoğlu tarafından da “Salgın ve Dini Değerler” konusunu ele alınacak.

Canlı yayınlar ilgili linklerde kaydedilerek sürekli erişime açık olacak.

İLK TOPLANTI YAPILDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi günlerinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik birikimini canlı yayınlarla bir dizi konferans, söyleşi ve toplantılarla kamuoyuna sunmaya devam ediyor.

BAİBÜ’lü akademisyenler COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları adıyla başlayan sunumlarının ikinci yayınında; “Covid-19 hastalığının ülkemiz ve dünya için oluşturacağı sorunlar” Prof. Dr. Fatma SIRMATEL (Moderatör), “Covid-19 tanısında Laboratuvarın görevi” Prof. Dr. Muhammed Güzel KURTOĞLU ve “Covid-19 izleminde ciddi olguların yönetimi” Prof. Dr. Hacıali KILIÇGÜN önemli açıklamalarda bulundular.