AK PARTİ 2011'İN ROVANŞI İÇİN ÇALIŞIYOR

Bolu'da CHP'li Tanju Özcan'ı sandığa gömerek 2011'in rövanşını almayı hedefleyen AK Parti'de çalışmalar aralıksız devam ediyor. 1 ay önce vekâleten bayrağı devralan ve 40 kişilik yönetimiyle sahada teşkilatlara öncülük eden zor günlerin adamı Doğanay, AK Parti teşkilatları olarak ‘Yeni Türkiye'nin istikrar mücadelesine' hazır olduklarını belirterek, Bizler ülkemizin 13 yılda elde ettiği kazanımları heba etmelerine müsaade etmek istemiyoruz” dedi.

AK Parti Bolu İl Yönetimi, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay başkanlığında 40 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri, 3 milletvekili adayının Bolu'nun dört bir yanında yaptığı çalışmalarda bizzat yer alarak, tecrübesiyle teşkilatlara öncülük ediyor. Milletvekili adaylığı için Yüksel Coşkunyürek'in il başkanlığı görevinden istifa etmesiyle Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak bayrağı devralan İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, çalışmalarını sürdürdüğü Aşağı Soku Mahallesi'nde yaptığı açıklamada,AK Parti teşkilatları olarak ‘Yeni Türkiye'nin istikrar mücadelesine' hazır olduklarını söyledi.

“3 ADAYIMIZI ANKARA'YA UĞURLAYACAĞIZ”

Türkiye'nin içinde bulunduğu dönemde istikrara ihtiyacı olduğunu belirterek Bolu'nun konuşan muhalefet milletvekiline değil, çalışan 3 vekile ihtiyaç duyduğunu söyleyen Doğanay, Bizler ülkemizin 13 yılda elde ettiği kazanımları heba etmelerine müsaade etmek istemiyoruz.Milletvekili adaylarımız Sayın Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin'le birlikte sabah namazında başladığımız çalışmalara gece yarılarına kadar aralıksız devam ediyoruz. Teşkilatlarımız birbirine öyle kenetlendi ki; gerekiyorsa seçim gününe, sandıklar açılana kadar hep birlikte uyumayacak ve üzerimize yüklenen vebalin gereğini yerine getirmek için kanımızın son damlasına kadar çalışacağız. Ben inanıyorum, Allah emeklerimizi zayi etmeyecek ve 1 Kasım'da Rabbimin izni ve milletimizin desteğiyle birbirinden değerli 3 adayımızı Ankara'ya uğurlayacağız” diye konuştu. Haber Merkezi