Bolu Bağışçılar Vakfı her yıl olduğu gibi 2015-2016 Eğitim dönemin de de burs vermeye devam edecek.

BBV LYS'de başarılı olan dört öğrenciye 2015-2016 öğretim yılında burs verecek. Vakıf, Bolu ile bağı olan (ilçeleri de dahil olmak üzere Bolu doğumlu, anne veya babası Bolu doğumlu, Bolu' da ikamet eden, Bolu'da çalışan, Bolu'da ortaöğretimi tamamlamış kişiler) LYS'de sayısal, sözel ve eşit ağırlıklı puan türünden en yüksek puanı alan 4 öğrenciye 1500'er TL başarı özel bursu verecektir.

Ayrıca, Bolu ile bağı olma şartı aranmaksızın bir defaya mahsus olmak üzere Abant İzzet Baysal Üniversitesinin 4 yıl ve üzeri bölümlerinden herhangi birine en yüksek puanla kaydını yaptıran bir öğrenciye de 1500 TL. başarı özel bursu verecektir.

Özel Başarı Bursuna başvuru için son tarih 15 Eylül 2015 dir.

BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI ŞARTLI VE ŞARTSIZ BURSU

Bağışçılarımızın tespit ettikleri öğrencilere veya öğrenci belirtmeksizin burs kriterlerine uyan öğrencilere verdiğimiz burslardır. Şartlı burs; bağışçılarımızın bursiyer ödemelerini vakıf olarak takip ettiğimiz hayırseverlerimiz ile öğrencilerimizi buluşturduğumuz sistemdir.

Şartsız burs ise bağışçılarımızın hiçbir koşul, öğrenci belirtmeksizin tamamen BBV vakıf bursu kriterlerine uyan öğrencilerden, burs programımızın sıralaması gereği seçtiğimiz 1.sınıftan son sınıfa kadar burs verdiğimiz sistemdir.

Şartsız bursuna başvuru için son tarih 15 Eylül 2015 dir.

Burs başvurusuna ancak 2015-2016 yılında yeni eğitim döneminden kayıt yaptıran öğrenciler başvurabilir. (Haber Merkezi)