Karaçayır'da oynanan Kızıkspor-Sandallarspor karşılaşmasının önüne önüne baba ve oğlun aynı takımda oynamaları geçti. Oğlu ile aynı takımda oynayan Kızıkspor'un tecrübeli oyuncusu Ömer Çolak, yaşına rağmen hem gençlere taş çıkardı hem de oğlu ile yeşil sahalarda yer aldı.

Karacayır'da oynanan Kızıkspor - Sandallarspor Amatör küme müsabakasında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Baba ve oğlu aynı anda yeşil sahada resmi maçta oynarken, oğlunun golünü kıskanan Baba altta kalmamak için gol attı. Kızıkspor, takımında forma giyen Ömer Çolak ile Dolunay Çolak baba oğul olarak yeşil sahalarda ter dökerken, takımlarının başarısı için omuz omuza mücadele ettiler.

1965 doğumlu olan Ömer Çolak, özel bir şirkette çalışıyor. Yıllarca Bolu 1. Amatör Kümede mücadele eden bir futbolcu olarak bilinirken, yaşlı kurt futbol yaşamını 90'lı yılların Bolu Amatör kümesinde Çimentospor'da, Sümer Güneşspor'da futbol oynayıp adından sıkça söz ettiren bir futbolcu olmuştu. Yaşına rağmen futboldan kopmayan Ömer Çolak, oğlu Dolunay Çolak ile yeşil sahalarda birlikte ter akıtıyor. Her babaya nasip olmayacak duyguları yaşayan tecrübeli oyuncu, futbol oynadığı dönemde Bolu'da en iyi orta sahalarından ve forvetlerinden biri olarak adından söz ettirmiş, aynı başarıyı veteranlar ligi ve şirket içi futbol turnuvalarında da sergilemeye devam etmişti. Uzun bir aradan sonra oğluyla birlikte aynı formayı giymenin mutluluğunu yaşayan tecrübeli oyuncu, oynayabildiğim kadar sahalarda kalacağım dedi.

1994 doğumlu Dolunay Çolak ise Kızıkspor Altyapısından yetişmesinin ardından 2012 yılında Kızıkspor ile U19 liginde Bolu şampiyonluğu yaşadı. Kızıkspor Amatör takımın oyuncusu. Babasıyla birlikte aynı takımda oynamanın heyecanını yaşadı. Sandallarspor maçında sahada olan baba oğul fileleri havalandırırlarken, Dolunay maçta beraberlik golünü atarken Babasının da maçta attığı golün pasını verirken, maça damga vuran baba ve oğul golleri ile dikkat çektiler. Haber Merkezi