Kolundaki ağrıların azalması ile birlikte takımla birlik de hemen çalışmalara katılıp forma hırsını gösteren Abdulaziz Solmaz, ligin geri kalan haftalarında kırmızı beyazlı formaya katkı sağlamak için çok çalışıyor.
Antalaya Belek kampında sakatlanıp kırmızı beyazlı ekibi düşündüren Abdulaziz Solmaz, inatçı olduğunu bir kez daha göstererek tedavisini hızla yaptırdı. Adana Demirspor maçında ikinci yarı oyuna dahil olmasının ardından 45 dakika oyunda kalıp, bir şut çeken genç yıldız ağrıları maç içinde hissetse de çalışmaları hafta içinde de bırakmadı.
Boluspor masörü Mustafa Tuncay tarafından özel bir programa tabi tutulup kolu güçlendiren Abdullaziz Solmaz, Tavşanlı maçı hazırlıklarında da takımla birlikte yer alıyor.
Tedavisini de bir taraftan yaptıran genç oyuncu kendini Tavşanlı maçına hazırlarken, tamamen Göztepe maçına kadar hazır olmak isityor. Kolu ile ilgili bilgi aldığımız genç yıldızın, çok az ağrı hissettiğini bununda normal olduğu ve kolunun güçlenmesinin ardından hiçbir sıkıntının olmayacağı söylenirken, Abdulaziz Solmaz'ın şampiyonluk yolunda takıma katkı yapmak için mücadele ettiği söylendi.