14 Bolu etkinlikleri kapsamında NLP Master olan Ayşe Atılgan ‘Başarı-Motivasyon-Farkındalık' konusunda verdiği seminerin ardından ‘Yolcu' isimli kitabını imzaladı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılan seminer ve imza gününe katılım yoğundu.

Ayşe Atılgan Yolcu” adlı kitabıyla kitapseverlerin karşısına çıktı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılan imza günü öncesi "Başarı-Motivasyon-Farkındalık” konulu seminer veren Atılgan'ı dinlemeye gelenler arasında Sağlık İl Müdürü Mahmut Arık, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka eşi Orkide İka,İl Dernekler Müdürü Refik Özçelik'te yer aldı.

Seminerde başarılı insanların hayatlarından örnekler veren Atılgan, İzzet Baysal bu kişilerden biri olduğunu belirtti. Hedefe ulaşmanın ipuçlarını hakkında bilgi veren Atılgan, sonrasında değer yargılarını anlattı. Bir insanın ailesine anne babasına komşularına doğaya ve çevresine saygılı ve duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Atılgan, yardımlaşmanın paylaşmanın önemine değindi. Birbirimizi affetmenin çok önemli olduğunu vurguladı. Dünyanın başarıya yeni keşiflere ihtiyacı olduğunu belirten yazar aynı zamanda dünyanın bununla birlikte sevgiye anlayışa ve kardeşliğe de ihtiyacı olduğunu ve bu sevgiyi yayacak olanda biz insanoğullarıyız şeklinde seminerini sonlandırdı.

Gazetemize yaptığı açıklamada, 15 yıldır kişisel gelişim üzerine eğitim aldığını söyleyen Ayşe Atılgan, NLP master olduğunu ve seminer, eğitim vermeye hak kazandığını da sözlerine ekledi.

Atılgan'ın ilk kitabı olan Yolcu” şu an tüm Türkiye de Dost Kitapevlerinde satılıyor. İlk imza günü 14 Bolu günlerinde olan yazar kitabında hayata 1-0 yenik başlayan bir bireyin kendi varoluşunu sorgulamasını anlatıyor. Katılımcılar çok beğendiği kitap seminer sonrası yazar tarafından imzalandı.

AYŞE ATILGAN KİMDİR?

Bolu'da doğdu. Eğitimini Bolu'da tamamladı. Bolu Gündem Gazetesinde muhabir olarak çalışma hayatına başladı. Ardından Milliyet Gazetesi Bolu sorumlusu oldu. Milliyet Gazetesinin ardından Bolu Belediyesinde çalışma hayatına atıldı. Halen Bolu Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Biriminde çalışmaktadır. Atılgan ayrıca kişisel gelişim alanında Reiki, Sedona ve NLP Master eğitimlerine katılmış ve eğitmen sıfatını da kazanmıştır. Kurum ve kuruluşlarda kişisel gelişim anlamında eğitimler ve seminerler vermektedir.