2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, 24 yaşındaki forvet oyuncusu Şahin Aygüneş ile imza aşamasına geldi.

Kulüp Başkanı Savaş Abak'ın ‘forvet bölgesini güçlendireceğiz' açıklaması üzerine hareket geçen kırmızı beyazlı transfer komitesi, sezonu Antalyaspor'da tamamlayan Şahin Aygüneş'e resmi teklif yaptı. 1990 doğumlu oyuncunun Boluspor'un teklifini kabul etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonu Antalyaspor'da tamamlayan Aygüneş, 8 karşılaşmada ilk on birde sahaya çıktı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 918 dakika sahada kalırken, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Öte yandan Şahin Aygüneş, geçtiğimiz günlerde Antalyaspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

ŞAHİN AYGÜNEŞ KİMDİR?

Şahin Aygüneş (d. 1 Ekim 1990, Ansbach, Almanya) Türk futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giymektedir.

Kulüp takımları kariyeri

Almanya'nın köklü ekiplerınden olan Karlsruher SC'nin altyapısında futbola başlamıştır ve Karlsruher SC'nin ikinci takımı olan Karlsruher SC II bir sezon oynadıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor'a transfer edilmişti.

Antalyaspor

04.08.2014 tarihinde Antalyaspor ile anlaştı.

Millî takım kariyeri

62 kez milli takımlara çağrılan Şahin Aygüneş, 8 kez Türkiye U-16, 7 kez Türkiye U-17, 10 kez Türkiye U-18 ve 12 kez de Türkiye U-21 Milli Takım forması olmak üzere toplam 33 kez milli formayı giymiştir ve bu müsabakalarda 7 gol kaydetmiştir. HABER MERKEZİ