Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Aydın, Ak Parti Milletvekili adayı Fatih Metin'in seçim çalışmaları esnasında vatandaşları aldattığını dile getirerek yaşananlara tepki gösterdi.

Aydın yaptığı açıklamada, Ak Parti Milletvekili adayı Fatih Metin'in vatandaşlara, ‘MHP'nin koalisyon için öne sürdüğü 4 şartı kendilerinin kabul ettiğini ama buna rağmen MHP'nin masadan kalktığını' söyleyerek vatandaşları aldattığını dile getirdi.

“KALKIP HER ŞEYİ MHP YAPTI DERLERSE ŞAŞIRMAYIN”

Seçimi kaybetme korkusuyla Ak Partililerin her yola başvurduğunu belirten Mehmet Aydın, Bu nasıl gaflettir ki, bu nasıl aymazlıktır ki, insanların gözlerinin içerisine baka baka yalan konuşuyorlar. Sandıktan çıkma ihtimali olmayan, Bakan yardımcılığı zamanında Bolu halkına yukardan bakıp, havasından ilimize resmi karşılama ile gelip polis eskortlarıyla yolları kapatan Ak Partinin 3 üncü sıra adayı Fatih Metin şimdi çıkmış, ‘Biz MHP'nin şartlarını kabul etmiştik ama onlar vazgeçti' diyor. En iyi bildikleri iş olan halkı aldatmaya ve kandırmaya devam ediyorlar. Fakat halkımız her şeyi görüyor ve biliyor. Ülke genelinde oyları %35 oranına inmiş ve her geçen gün oy kaybeden Ak Partililer ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Yarın çıkıp, paralel yapı ile biz kardeş değildik, PKK ile biz masaya oturmadık hepsini MHP yaptı deseler şaşırmayın hatta daha ileri gidip, ‘Yolsuzluğa bulaşan o 4 Bakan bizim değil MHP'nin Bakanıydı bile diyebilirler. Allah bu ülkeyi ve vatandaşlarımızı bunların şerrinden korusun” ifadelerine yer verdi.

“FATİH METİN'E DOST TAVSİYESİ”

Koalisyon görüşmelerinde MHP'nin tavrının net olduğunu dile getiren Aydın; Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ilk günden itibaren aynı şeyi söyledi. Bu 4 şartımızı kabul eden herkes ile koalisyona varız dedi. Bu 4 madde Türkiye Cumhuriyetin geleceğinin teminatıydı. Hiçbir ülkücü koltuk ve makam uğruna vatanına ihanet etmez. Bizde etmedik. Diğer türlü MHP'nin devlet ve vatan için elini taşın altına koymaya her zaman hazır olduğunu Genel Başkanımız her fırsatta dile getirmiştir. Ben buradan Ak Partinin 3 üncü sıra adayı bir dost tavsiyesinde bulunuyorum. Evet seçimi kaybedeceğinizi sizlerde iyi biliyorsunuz ama kaybetseniz de onurunuzla kaybedin, yalanlarınızla hatırlanmayın”dedi. Haber Merkezi