MHP İL Başkanı Mehmet Aydın, MHP Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 18. Yıl dönümünde yazılı mesaj yayınladı. Aydın, Milliyetçi-Ülkücü iradenin 18 yıl önce olduğu gibi bu gün de dimdik ve inançla ayakta olduğunu belirtti.

MHP eski Gene Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümünde mesaj yayınlayan MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, “Başbuğumuz hayatı boyunca yüce Türk milletinin birliği bütünlüğü ve yükselişi ülküsünü benimsemiş rehber Kur-an hedef turan” yolunda her çileyi göze almış, hayatı boyunca bu yüksek idealler uğrunda birçok haksızlığa göğüs germiş, azmini ve gayretini bırakmamış, uğruna canını koyduğu ülküsü adına emin adımlarla dimdik ayakta yürüyerek Kanımız aksa da zafer İslamındır düşüncesiyle Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletiyle bütünleştirerek bütün dünya Türklüğünün gönlünde kalbinde kökleşen bir çınar olmuştur” dedi.

Ülkücü iradenin ayakta olduğunun altını çizen İl Başkanı Aydın, Bugün, karşımızdaki ağır ve tahrik edici, tahammülü çok zor olan milli sorunlar karşısında dahi Türk Milliyetçileri ve Ülkücü gençlik sağduyulu, gerçekçi ve dengeli davranabiliyorsa, şüphe yok ki merhum liderimizin etkisi çok büyüktür. Merhum Genel Başkanımız Alparslan Türkeş Bey'in kaybından bu yana geçen 18 yıldan sonra da, Milliyetçi-Ülkücü irade ve onu sevenleri, dimdik ve inançla ayaktadır. Bu vesile ile kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğ'umuz Merhum Alparslan Türkeş Bey'i ve aziz ülkü şehitlerini saygı, sevgi minnet ve rahmetle yâd ediyorum. Ruhu şad olsun” diye konuştu. Haber Merkezi