MHP İL Başkanı Mehmet Aydın, son dönemlerde artarak devam eden terör saldırıları sonrasında sert bir açıklama yaptı. MHP olarak AKP iktidarı tarafından yürütülen süreçle ilgili sürekli olarak uyarılarda bulunduklarını belirten Aydın, Bizler Devlet güneydoğuda zafiyete uğratılıyor dedikçe bıyık altından gülenler şimdi vermiş oldukları tavizlerin cezasını tüm Türk milletine çektirmektedirler” dedi.

HABER MERKEZİ

Son günlerde yoğunlaşarak artan terör saldırıları sonrası MHP İL Başkanı Mehmet Aydın, yazılı açıklamada bulundu. 2009 yılından bu yana AKP tarafından yürütülen süreçle ilgili MHP tarafından yapılan açıklamaların dikkate alınmadığını hatırlatan MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, 2005 yılında Recep Tayip Erdoğan'ın Diyarbakır konuşmasıyla başlayıp 2009 da çözüm adı altında başlatılan AKP'nin çözülme süreci Milliyetçi Hareket Partisinin tüm uyarılarına rağmen bugüne kadar devam etmiş ve gelinen sonuç itibariyle tam bir fiyasko olmuştur. Bizler Devlet güneydoğuda zafiyete uğratılıyor dedikçe bıyık altından gülenler şimdi vermiş oldukları tavizlerin cezasını tüm Türk milletine çektirmektedirler. Gelinen nokta itibariye AKP'nin analar ağlamasın projesi artık rafa kaldırılmak zorunda kalmıştır. Bir hafta boyunca PKK ve HDP kahpece saldırılarını tekrar başlatmış gencecik fidanlarımızı şehit etmiştir” dedi.

Yaşanan çatışmalarda hayatlarını kaybeden asker ve emniyet güçlerine başsağlığı dileyen İl Başkanı Aydın, Bugüne kadar Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan, şehitlere kelle diyen, tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti ibarelerini kaldıran zihniyet bölücü hainleri şımartmış şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır. Son olarak hainler Malazgirt İlçe Garnizon komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız ailesi ile birlikte evine giderken teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allahtan rahmet yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı dilerim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi