MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, AKP Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü'yü ağır bir ifadeyle eleştirdi. PKK'yla yürütülen süreç sonrası basiretsiz politikalar sonrası güvelik zafiyetinin oluştuğunu belirten Aydın, Bolu'da ki AKP temsilcisi olan her zaman Türkmen olduğunu övünerek anlatan sayın Fehmi Küpçü'ye, 8 yıldır AKP- PKK aynı takımda maç yaptıklarından dolayı, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin biz bu AKP-PKK takımında yer almayız demesini eleştiren futbol meraklısı Güreşçi Sayın Ali Ercoşkun'a soruyorum. Mecliste bu açılım süreci için el kaldırdığınız evet oyları ile gücüne güç katan PKK'nın askerimize, polisimize sıktığı kurşunlarla akan şehit kanlarında hiç mi günahınız yok? Her şehit haberin de vicdanınız hiç mi sızlamıyor? Ahirette Şehitlerimizin iki eli yakanızdadır?” dedi.

Haber Merkezi

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın'dan sert açıklama. Gelen şehit haberleri sonrası yazılı açıklama yapan İl Başkanı Aydın'ın hedefinde AKP Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü yer aldı.Aydın yazılı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“AKP İKTİDAR GÜCÜNÜ KAYBETMİŞTİR”

7 Haziran seçimlerinde AKP iktidarına 400 milletvekili isteyen Cumhurbaşkanı 276 milletvekiline razı olsa da seçimlerde başarılı olamamış, AKP iktidar gücünü kaybetmiştir. 7 Haziran seçimleri sonrasında da iktidar gücünü kaybetmenin yaratmış olduğu travma AKP yöneticileri ve Cumhurbaşkanında akıl tutulması yaratmıştır.

“OY PEŞİNE DÜŞMÜŞLERDİR”

Koalisyon kurulması için yapılan görüşmeler algı operasyonu ile sanki AKP koalisyon istiyor CHP istemiyor, Milliyetçi Hareket Partisi istemiyor açıklamalarıyla erken seçim kararı alıp yine oy peşine düşmüşlerdir. AKP hükümeti bedevi mantığı ile yürüttüğü sözde açılım politikaları ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temeline dinamit koymaktan çekinmemiştir.

“YİNE MİLLETİMİZİ KANDIRIYORLAR”

8 yıldır teröristle anlaşma olmaz dedikçe onlar terörist başı ile görüşmekten çekinmemiş PKK'ya tavizler vererek devleti zafiyete uğratmışlardır. Yaşanan bunca acıya rağmen hala çözüm süreci bitmiştir diyemiyor, sadece buzdolabına kaldırdık diyerek yine milletimizi kandırıyorlar.

“AHİRETTE ŞEHİTLERİMİZİN İKİ ELİ YAKANIZDADIR”

Oslo' da, Dolmabahçe' de PKK'nın şartlarını kabul etmekten çekinmeyen AKP hükümeti Milliyetçi Hareket Partisinin dört şartını kabul etmekten imtina etmiş koalisyon için görüşmemiştir. AKP hükümetinin basiretsiz politikaları sonucu zaafiyete uğrayan güvenlik güçlerimize her gün PKK saldırmakta, analarının gözyaşları sel olmaktadır. Bolu'da ki AKP temsilcisi olan her zaman Türkmen olduğunu övünerek anlatan sayın Fehmi Küpçü'ye, 8 yıldır AKP- PKK aynı takımda maç yaptıklarından dolayı, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin biz bu AKP-PKK takımında yer almayız demesini eleştiren futbol meraklısı Güreşçi Sayın Ali Ercoşkun'a soruyorum. Mecliste bu açılım süreci için el kaldırdığınız evet oyları ile gücüne güç katan PKK'nın askerimize, polisimize sıktığı kurşunlarla akan şehit kanlarında hiç mi günahınız yok? Her şehit haberin de vicdanınız hiç mi sızlamıyor? Ahirette Şehitlerimizin iki eli yakanızdadır?