MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, geçtiğimiz günlerde MHP'yi sildik diye ifadeler kullanan Fatih Metin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi bir ideoloji partisidir. İdeolojisi Türk Milliyetçiliğidir. Türk Milliyetçiliği Türk Milletinin tarihi kadar eskidir. Türk Milliyetçiliği her düştüğü zor durumda küllerinden tekrar doğmuştur. Türk Milliyetçiliği var oldukça Milliyetçi Hareket Partiside var olacaktır. Kimse Milliyetçiliği silemez ve bitiremez” dedi.

Fatih Metin'in MHP ile ilgili sözlerine tepki gösteren Aydın, İlimizde bir dönem Milletvekilliği yapmış bir dönemde Bakan Yardımcılığı yapmış AKP'li Fatih Metin'in son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücülere yönelik yaptığı hakaretleri ve aşağılamaları hayretle ve büyük bir sabırla takip ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde ülkücü tabandan aldıkları oylarla şımaran Fatih Bey, Türk Milletinin, Türk bayrağının, Türk yurdunun ve İslam'ın bu topraklardaki teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi' ne karşı ağıza alınmayacak sözler sarf ederek, Milliyetçi Hareket Partisini sildiklerini söyleyecek kadar ileri giderek, rezillik ve kepazelik benzetmeleriyle haddini aşmıştır” ifadelerine yer verdi.

“Bu yuvaya karşı yapılan hakaretleri maruz görme durumumuz olamaz”

Aydın MHP hareketinin Türk İslam şuuru ile oluşmuş bir hareket olduğunu belirterek, Bugüne kadar itidalli davranıp, sessizliğimizi koruyup bu ismi geçen şahsın yaptığı hatayı anlamasını bekledik ama gördük ki, biz ülkücü camia olarak sustukça, bu arkadaş hakaretlerine şiddetini artırarak devam etmektedir. Öncelikle Fatih Bey bilmelidir ki, emperyalist güçler ve onun ülke içindeki işbirlikçileri yıllardır ülkücü camiayı bu topraklarda yok etmek için ne kadar büyük oyunlar oynamış olsalar da bunda başarılı olamamışlardır. Bu hareket menfaat birliktelikleriyle değil, gönül birlikteliğiyle ve Türk İslam şuuruyla oluşmuş bir harekettir. Bu topraklarda, vatan hassasiyeti, bayrak hassasiyeti ve Millet hassasiyeti olan ne kadar insan varsa adresi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bazı arkadaşlarımız bugün kırılmış, küsmüş olsalar bile Milliyetçi Hareket Partisi onların yuvasıdır. Bu yuvaya karşı yapılan hakaretleri maruz görme durumumuz olamaz” dedi.

EY FATİH METİN

Son olarak Fatih Metin'e seslenen Aydın, Hiçbir ülkücünün, bu şahsın sarf ettiği hakaret dolu cümleleri, kabul etme ihtimali yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi için durum tespiti yapmak bu şahsın haddine değildir. Ey Fatih Metin. Bundan sonra yapacağınız tespitlerin Milliyetçi Hareket Partisi' nden uzak olması gerektiğini hatırlatarak, bugüne kadar yaptığınız hakaretlerden dolayı tüm Ülkücü camiadan özür dilemenizi bekliyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi