MHP'den Ali Ercoşkun'a tapulu gönderme!

AYDIN; ALİ ERCOŞKUN ISRARLA YALAN SÖYLÜYOR”

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, AKP Bolu Milletvekili ve 1. Sıra adayı Ali Ercoşkun ‘Kooalisyon Devlet Bahçeli yüzünden kurulamadı' açıklamalarına, tapulu göndermede bulunarak cevap verdi. Tapu senedine MHP'nin olmazsa olmaz 4 şartını yazarak Ali Ercoşkun'a yollayacaklarını belirten İl Başkanı Aydın, Sayın AKP li Vekil adayı bu tapu senedini, kamuoyunda Bahçelievler'deki cami arsası olarak bilinen arsanın tapusu zannedip üzerine geçirmeye kalkmasın. Bu koalisyonun neden kurulamadığının tapusudur karıştırmasın!” dedi.

AKP-MHP arasında kurulması öngörülen ancak gerçekleşmeyen koalisyon hükümetiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. AKP Bolu Milletvekili ve 1. Sıra adayı Ali Ercoşkun'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, AKP-MHP koalisyonu Devlet Bahçeli yüzünden kurulamadı' demişti. Ercoşkun'un bu açıklamasına cevap veren MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Ercoşkun'a tapulu göndermede bulundu. İl Başkanı Aydın'ın açıklaması şu şekilde;

“AKP ISRARLA VATANDAŞLARIMIZA YALAN SÖYLEYEREK…”

1 Kasım seçimleri yaklaştıkça iktidar dönemlerinin sonuna geldiklerini anlayan AKP Milletvekili adayları hiç çekinmeden vatandaşlarımızı aldatmaya ve kandırmaya devam etmektedirler. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ve bizlerin defalarca koalisyonun neden kurulmadığını anlatmamıza rağmen başta AKP 1 inci sıra Milletvekili adayı Ali Ercoşkun olmak üzere diğer AKP ısrarla vatandaşlarımıza yalan söyleyerek koalisyonun MHP'den dolayı kurulmadığı iftirasına devam etmektedirler.

MHP'NİN 4 ŞARTI

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, koalisyon görüşmelerini açık bir şekilde dile getirmiştir. MHP olarak AKP' den olmazsa olmaz 4 şart istenmiştir.

1-Anayasanın ilk 4 maddesine koşulsuz bağlı kalınacak ve asla değiştirilmeyecek

2-Yolsuzluk ve rüşvet kapsamında 17-25 Aralık dahil ucu kime dokunursa dokunsun yolsuzlukların üzerine kararlılıkla gidilecek.

3-Çözüm süreci koşulsuz ve şartsız terk edilecek. Eğer buzdolabına bırakılmışsa o dolabın fişi çekilecek.

4-Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın anayasal sınırlar dışına çıkmasına müsaade edilmeyecek.

Sayın Bahçeli, bu 4 şart kabul edildiği takdirde koalisyona hazır olduğumuzu ve bu şartları kabul eden kim olursa olsun onlarla koalisyon kurabileceğimizi dile getirmiştir.

“DAVUTOĞLU O ZAMAN BİZ YOKUZ DEDİ”

Fakat AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu şartları kabul etmemiş ve koalisyon masasından kalkmıştır. Yani biz ihanet etmeyecekseniz, yolsuzluk yapmayıp rüşvet almayacaksanız ve anayasayı çiğnemeyecekseniz koalisyona varız dedik ama Davutoğlu o zaman biz yokuz dedi.

“MİLLETİ ALDATMAYA DEVAM EDİYOR”

Şimdi bu durumu emin olun sağır sultana dahi anlattık ama ne hikmetse AKP Milletvekili adayı Ali Ercoşkun'a anlatamadık. Ali Bey hala her fırsatta koalisyona MHP'nin hayır dediğini dile getirerek milleti aldatmaya devam ediyor.

“ALİ BEY TAPU İŞLERİNDEN İYİ ANLADIĞI İÇİN…”

Bizde düşündük ve Ali Bey'in tek iyi anladığı iş olan imar ve arsa işlerinden yola çıkarak bu dört maddeyi TAPU SENEDİNE yazarak Ali Bey'e gönderme kararı aldık. Ali Bey tapu işlerinden iyi anladığı için sanırım bu kez ne demek istediğimizi anlayacaktır. Şimdi biz koalisyonun neden kurulamadığını bu tapu senedine yazdık ve Ali Beyin ofisine faks yoluyla göndereceğiz.

“ÜZERİNE GEÇİRMEYE KALKMASIN”

Unutmadan; Sayın AKP li Vekil adayı bu tapu senedini,kamuoyunda Bahçelievler'deki cami arsası olarak bilinen arsanın tapusu zannedip üzerine geçirmeye kalkmasın. Bu koalisyonun neden kurulamadığının tapusudur karıştırmasın! Haber Merkezi