Gelişim ligleri bu hafta oynanan erteleme karşılaşmaları ile devam ederken, dikkat çeken bir olayda gözlerden kaçmadı.

U16 takımı liginde şampiyonluk mücadelesi verirken, U17 takımının son haftalarda aldığı başarılı sonuçların ardından liglerinde rakiplerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Her iki takımımız da zorlu hafta içi oynayacağı maçlar öncesi rakipleri Cumartesi oynarken temsilcilerimizde Pazar maç oynaması kafalarda soru işareti yarattı.

“Rakipler Cumartesi oynadı. Bizimkiler Pazar maç oynadı.”

U16- U17 Boluspor ertelenen karşılaşmaları ile liglerine devam ederken, bu hafta tüm rakipler TFF'ye başvurarak maçlarını Cumartesi gününe aldılar. Lig de şampiyonluk mücadelesi veren U16 takımı Çarşamba günü sahasında zorlu bir karşılaşma beklerken, rakiplerde boş durmadı. Bolu maçları öncesi kendi maçlarını düşünerek Boluspor'dan bir gün önce maçlarını oynadılar. Boluspor takımları da Konya deplasmanına Cumartesi günü giderek Konya Anadolu Selçukspor ile Pazar maç oynadı.

“Alt Yapı Ayakta Uyudu”

TFF'ye başvurmayıp zorlu maçlar öncesi maçlarını Pazar günü oynayan alt yapı yetkilileri şampiyonluğa gidilen yolda sessiz kalırken, dış etkenleri çalışması da dikkatlerden kaçmadı. Rakiplerde Pazar gününü dinlenerek geçirip Bolu maçına hazırlanırlarken, temsilcimiz de maçı oynamasının ardından hemen Bolu'ya dönüp Çarşamba günü oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

“Takımlarımız Her Zaman ki Gibi”

Pazar günü Konya'da Anadolu Selçukspor ile karşılaşan Boluspor U16-U17 takımları yorucu deplasmanlarına rağmen zorlu deplasmandan 3 puanla dönmesini bildiler. U17 Boluspor 3 -2 U16 Boluspor maçlarını 2-1 kazandılar.