Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurullarında Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Nihat Alpat Öztürk ve Bakkallar, Şekerciler ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Ayen'i ziyaret ederek yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi.
TSO Başkanı Türker Ateş'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Lebibe Özçağlar ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Fırat, Hakkı Fidan, Ercan Albayrak ve Melih Yaman ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ilk durağı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk oldu.
Genel Kurulda gerçekleştirilen seçimlerden başarıyla ayrılan Öztürk'ü tebrik eden TSO Başkanı Türker Ateş, yeni dönemde kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. Bolu'nun en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu'nun kendilerini ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Nihat Alpat Öztürk, yeni dönemde de üyelerine faydalı hizmetlerde bulunmak için çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti.
İkinci olarak ziyaret edilen Bolu Bakkallar, Şekerciler ve Bayiler Esnaf Odası'nda yeniden başkanlığa seçilen Selahattin Ayen'e ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilenirken, İlimizin gündemindeki iktisadi konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. TSO Başkanı Ateş, mesleki sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin yerel düzlemdeki önemine dikkat çekerek, Rotamızı gelişme ve kalkınma sürecindeki çabalarımız meydana getiriyor. Hep birlikte, bu amacımızdan ayrılmadan ve çok çalışarak hareket etmeye devam edeceğiz. Mesleki sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliği ve uyum ortamı son derece önemlidir” dedi. Selahattin Ayen de ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı Ateş'e ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ederek, faaliyetleri süresince Bolu'nun en büyük meslek örgütü olan TSO ile verimli bir işbirliği tesis edebilmeyi hedeflediklerini dile getirdi.