AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkez Başkanı Sayın Mustafa Ataş, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte Gerede'de konakladılar.
AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş Gerede'de konakladı. Geredeli Milletvekili Küpçü, SKM Başkanı Ataç ile beraber ilçemizde bir takım görüşmeler yaparken, hemşeri ziyaretlerini de ihmal etmediler.
Gerede ziyaretinden memnun kaldığını aktaran Ataç, Küpçü sayesinde ilçeyi yakinen tanıma fırsatı yakaladığını dile getirerek, Doğa ile iç içe olan o kadar şirin ve güzel bir ilçe olan Gerede'yi yakından tanımak için değerli kardeşimiz Fehmi Küpçü'nün misafiri olarak davet edildim. İlk olarak toplantı niteliğinde Fehmi Bey ile beraber istişareler gerçekleştirdik, daha sonrada ilçeyi yakından tanımak için birtakım gezilerimiz oldu. Yaptığımız bu gezilerden dolayı çok mutlu olduğumu belirtebilirim” dedi.
Bolu Milletvekili Küpçü ise, Ataç'ın samimi duyguları karşısında mutlu olduklarına işaret ederek, Genel Merkez SKM Başkamız Mustafa Ataç'ı, meclis çalışmaları esnasında Gerede'mize davet etmiştik ve ardından beni kırmayarak davetimi kabul etti. Daha sonra da Gerede hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk ve ardından ilçemizi gezdik” ifadelerine yer verdi.