Boluspor Basketbol Koçu Atalay Gemen maç sonunda yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti; Maç biraz enteresan oldu. Salon değişikliği nedeniyle değişik bir maç oldu. Sonuçta oyuncularımın hepsini tek tek kutluyorum. Farklı bir galibiyet aldık. Ama bu sadece ilk maç. Bizim hedefimiz basamakları teker teker çıkmak. Bu açıdan bizim gönlümüzdeki bir galibiyet oldu. İlk maçın stresini de atmış olduk. Sakat oyuncumuz vardı. Özveriyle geldi. Çok katkıda bulundu. En küçüğünden, en büyüğüne bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bolu'ya hayırlı olsun. Amacımız, armamızı mümkün olduğu kadar yüceltmek. Geçen senelerde başlayan o ateşi, mümkün olduğu kadar büyütmek.”
ÇAĞDAŞ ÇALIŞ; TARAFTARLARIMIZ BİZİ MAHÇUP ETTİ”
“Çok mutluyuz. Biraz sıkıntılı oldu. Taraftarlarımızın buraya kadar gelebileceklerini tahmin etmiyorduk. Geldiler, bizi mahcup ettiler. Onların desteğiyle haklı bir galibiyet aldık. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. 102-84 kazandık. Önümüzdeki hafta Çankırı'ya gidiyoruz. Daha sonraki karşılaşmalarda taraftarlarımızı salon'a bekliyoruz.”
FATİH YAMANER; OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”
“Öncelikle spor dışında gelişen teknik bir arızadan dolayı, merkez salonda maçı oynayamadık. Ama burada İl Müdürlüğü, Üniversite ve İl Temsilciliğimizle gerçekleştirdiğimiz koordinasyon sonucunda, Üniversite Salonu'nda yine dolu tribünler önünde, güzel bir karşılaşma oynandı. Bizi burada da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Şu an ilk galibiyetimizi aldık. Ümit ediyoruz ki; önümüzdeki maçlarda galibiyet serilerimiz devam eder. Bizi en çok mutlu eden, takım içindeki birliktelik ve Boluspor taraftarının basketbola sahip çıkmasıdır. Taraftarımızın Üniversite'ye araçlarıyla ve otobüslerle gelmesi yönetim olarak bizi çok mutlu etti. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz.”
SACİT KİLİTÇİ; ÜST DÜZEY OYNADIK”
“Aslında kolay bir maç değildi. Rakip gerçekten iyi bir takım. Bizim çocuklar üst düzey bir oyun sergiledi; Özellikle ilk üç periyotta. Merkez salondaki teknik arızadan dolayı Üniversite'nin Salonu'nda oynamak durumunda kaldık. Çocuklarda motivasyon sorunu oldu. Bundan sonraki karşılaşmamızı haftaya Çankırı ile oynayacağız. O karşılamayı da kazanıp, namaglûp gruptan çıkmak istiyoruz. Mehmet Şen'in kaslarında bir gerilme meydana geldi. Masörümüz tedavisini yaparak, tekrar oyuna kazandırdı.”
RAMAZAN ÖKSÜZ; ZOR BİR RAKİBİ YENDİK”
“Gruptaki en zorlu maçlardan birini oynadık. Bu maçı kazanmak bizi biraz rahatlattı. İyi bir performans sergiledik. Maçın öncesinde bazı olumsuzluklar oldu. Saha değişimi oldu. Ben buradan bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sonuçta sezona iyi başlamak son derece önemliydi. Grubumuzun en önemli rakiplerinden biriydi. Galibiyet ile başladık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonrada galibiyetlerle de devam edeceğiz. Maçtan sonra ise, yemeğe geldik. Bu yemeği bizlere organize eden, Bolu Fenerbahçeliler Derneği'ne teşekkür ediyorum. Bizim uğurumuz gibi oldu. İnşallah bundan sonra yolumuza devam edeceğiz.”